.

.

JINCASE Mobiltelefon Tartozékok Kompatibilis Sony Xperia L4 Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Tárca & Képkeret(Fekete) védőtok (Szín : Fekete)

JINCASE Mobiltelefon Tartozékok Kompatibilis Sony Xperia L4 Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Tárca &

HUF 3442.50

Hozzáférhetőség
Készleten

Egyszerű, szép, kényelmes.Kiváló minőségű, meg lehet védeni a telefon, így mindig úgy néz ki, mint Az új.Precíz tervezés, nagyon jól illeszkedik a telefon, a másik gomb a szokásos módon használható.Ár engedmények, javasoljuk, hogy vásárlás.A Sony Xperia L4 Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Tárca & Képkeret(Fekete).Kérjük, válassza ki a megfelelő modellt.Öltöny, a mobiltelefon.1. Tömör.Ez egyszerűen alakú, majd megfordult, hogy távozzon, tiszta, kényelmes benyomást mindenki. 2. Funkcionális.Az ügy elfér a telefon is, hogy egy nagy különbség védelme a telefon teljesítményét a semmiből, sokk, botlás stb. 3. Kényelmes.Az összes gombot, majd port elérhető. 4. Hordozható.Szükségtelen, hogy te vedd le, ha a telefon teljesítményét teszi, mert meglehetősen vékony, könnyű. 5. Tartós.A jó teljesítményt, akkor működhet sokáig. 6. Költség-hatékony.Nagyon kedvező áron van beállítva, hogy az ügyet.Ez egy kedvező árú termék.Üdv vásárolni!.

Termékparaméterek

Hasonló áruk