.

.

Hendyijb Kívül Seprű 12.6 Push-Broom Merev Sörtéjű Emelet Kefét nagy teherbírású Seprűk, Állítható Fogantyú a Takarítás (Szín : Fekete)

Hendyijb Kívül Seprű 12.6 Push-Broom Merev Sörtéjű Emelet Kefét nagy teherbírású Seprűk, Állítható Fogantyú a Takarítás (Szín : Fekete)

HUF 7735.50

Hozzáférhetőség
Készleten

✪TÖKÉLETES SZABADBAN : Durva Felület Push-Broom ideális kültéri használatra!Ez a push-broom nagy seperni komoly törmelék, termőföld, nehéz kavicsos talaj. ♥FIGYELEM : a hossza A seprű része, mintegy 12,8 cm hosszú, szóval lehet söpörni egy nagy területen, egyszerre, mi pedig egy speciális technológia előállításához a seprű fejét, hogy tartósabb, jobb, mint a hagyományos seprű.Tehát lehet, hogy nézel ki, mint régen, de valójában ez új. ♥FIGYELEM : Nyomja Seprű, Kefe, Teleszkópos Rúd : A vas rúd hossza állítható a 43.3 cm 54.3 hüvelyk, csak nyissa ki a zárat a rúdon, hogy állítsa be, így nem kell, hogy hajlik a háta. ♥Nyomja Seprű, Kefe, Ergonomikus Elv : a Szög A sarkon, seprű/ecset része megfelel az ergonómiai elv, amelyet fel lehet használni, hogy használja a seprű/ecset kevesebb erőfeszítéssel, így a tisztítása is egyszerű, kényelmes. ♥Tartós ferde push-broom/ecset, beltéri, kültéri, vagy ipari használatra ideális kültéri teraszok, járdák, feljáró, vagy ipari terek, műhelyek, garázsok, stb.Prémium ABS, rozsdamentes acél anyag tartós használatra, kényelmes markolat.

Termékparaméterek

Hasonló áruk