.

.

Akvárium Fiatal Hal Tenyésztés Keltető Inkubátor Elszigeteltség Doboz Átlátszó leírtak szerint

Akvárium Fiatal Hal Tenyésztés Keltető Inkubátor Elszigeteltség Doboz Átlátszó leírtak szerint

HUF 1483.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Ez Külön agresszív hal, sérült hal, kis hal, garnéla, illetve egyéb tengeri clownfish.Ez egy Keltető az elevenszülő halak, mint például a bettas, guppi, medaka, stb.Ez Megakadályozza támadás a felnőtt hal, javítja a túlélési arány a fiatalkorúak hal.Önálló úszó design tapadókorong/er, 2 rétegű kombináció nem foglalják a helyet.A balek/er, bárhol kényelmes rögzített tartály.Egyedülálló lebegő, átlátszó műanyag fedelet célja, hogy megakadályozza a hal, az elkülönítőbe, hogy megvédje az újszülött hal.Az, hogy a beteg halak a halak, valamint izolációs tér.Leírás : Egyedülálló lebegő, átlátszó műanyag fedelet célja, hogy megakadályozza a hal, az elkülönítőbe, hogy megvédje az újszülött hal.Az, hogy a beteg halak a halak, valamint izolációs tér - A balek/er, bárhol kényelmes rögzített tartály - Ez egy Keltető az elevenszülő halak, mint például a bettas, guppi, medaka, stb.Ez Megakadályozza támadás a felnőtt hal, javítja a túlélési arány a fiatalkorúak hal - Ez Külön agresszív hal, sérült hal, kis hal, garnéla, illetve egyéb tengeri clownfish - Self-úszó design tapadókorong/er, 2 rétegű kombináció nem foglalnak space Specification : - Anyaga : Akril - Szín : Átlátszó - tapadókorong típusú#Méret(Hxszxm) : Kb. 20x10x10cm/7.87x3.94x3.94inch - er típusú#Méret(Hxszxm) : Kb. 20x10x10cm/7.87x3.94x3.94inch - Lyuk típusú#Méret(Hxszxm) : Kb. 8x8x8.8cm/3.15x3.15x3.46inch Package Tartalma : 1 Darab Hal Tenyésztés Doboz(Mivel a különböző tétel, a Tenyésztési Boxhas két stílus.Ez lesz küldeni véletlen, kérjük, vegye figyelembe, hogy mielőtt veszel rá !!!) Megjegyzés : Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más a méret felett.Annak a fényhatások, monitor beállítások, stb.Lehet, hogy someslight különbség a színek, a képek, illetve a tényleges tétel.

Termékparaméterek

- Material:
Acrylic
- Color:
Transparent
- Suction cup type#Size(LxWxH):
Approx. 20x10x10cm/7.87x3.94x3.94inch
- er type#Size(LxWxH):
Approx. 20x10x10cm/7.87x3.94x3.94inch
- Hole type#Size(LxWxH):
Approx. 8x8x8.8cm/3.15x3.15x3.46inch
Package Includes:
1 Piece Fish Breeding Box(Due to the different batch, the Breeding Box :
has two styles. It will be send in random, please note that before you :
buy it !!!) :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Dueto the lighting effects, monitor settings, etc. There could be someslight difference in the color of the pictures and the actual item. :

Hasonló áruk