.

.

JEONSWOD 6 Zsebbel Lógó Tároló Táska Retikül Táska Táska Tároló Szervező Fogasok Tartani A Szekrényedben, vagy Szekrény, Tiszta, Rendezett (Szín : B)

JEONSWOD 6 Zsebbel Lógó Tároló Táska Retikül Táska Táska Tároló Szervező Fogasok Tartani A Szekrényedben, vagy Szekrény, Tiszta, Rendezett

HUF 22351.95

Hozzáférhetőség
Készleten

6 nagy egyéni zsebbel, elég kapacitása, hogy tartsa a pénztárcák vagy tutkó.Forgatható lógó horog, átlátszó ablakok, a könnyebb használni.Tartsa a szekrényben, vagy szekrény, tiszta, rendezett.Van 2-3cm különbség szerint kézi mérés.kérjük, ellenőrizze a mérési diagram óvatosan a vásárlás előtt a elemet.Termék Feature Hello!Üdvözöljük a bolt!Divat, design,100cm teljesen Új,kiváló minőségű!A minőség az első, a legjobb szolgáltatást.ügyfelek, mind a barátaink.Tulajdonságok : Állapot : 100cm vadonatúj, jó Minőségű !Anyaga : Nem szőtt szövet, tiszta PVCSize : 90*35cm6 nagy egyéni zsebbel, elég kapacitása, hogy tartsa a pénztárcák vagy tutkó.Forgatható lógó horog, átlátszó ablakok, a könnyebb használni.Tartsa a szekrényben, vagy szekrény, tiszta, rendezett.Van 2-3cm különbség szerint kézi mérés.kérjük, ellenőrizze a mérési diagram óvatosan a vásárlás előtt a elemet.1 inch = 2.54 cm Please, vegye figyelembe, hogy enyhe színt a különbség elfogadható, mivel a fény, a képernyő.Amit kapsz : 1 X Lógó Táska Organizer Description Made az anyag hosszú idő, tartós használatra.Nagyon egyszerű, hogy vonja vissza, ha szükséges ahhoz, hogy a vonal vissza az ügyet az egyszerű tároláshoz.Akasztó nedves fürdőruhát, baba ruhák, finom, hogy nem lehet gépben szárítani.Nagy kívül bármely otthon, hotel, beltéri & szabadban, mosókonyha.

Termékparaméterek

Condition:
100cm Brand New and High Quality !
Material:
Non-woven fabric and clear PVC
Size:
90*35cm
6 big individual pockets, enough capacity to hold your purses or totes. :
Rotatable hanging hook and transparent windows for easier use. :
Keep your closet or wardrobe clean and tidy. :
There is 2-3cm difference according to manual measurement. :
please check the measurement chart carefully before you buy the item. :
1 inch = 2.54 cm :
Please note that slight color difference should be acceptable due to the light and screen. :
What You Get:
1 X Hanging Handbag Organizer :
Description :
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Hasonló áruk