.

.

LTHDD Dísztárgy Fa Szín Északi Kézműves Tanulmány Szoba Dekoráció Barátom tolltartó Tömör Fa Faragás Sündisznó Dekoráció Kis Ajándékot 12 7.5 (cm)

LTHDD Dísztárgy Fa Szín Északi Kézműves Tanulmány Szoba Dekoráció Barátom tolltartó Tömör Fa Faragás Sündisznó Dekoráció Kis Ajándékot

HUF 18859.50

Hozzáférhetőség
Készleten

【A DESIGN】– erős, vitalitás.Geometriai forma úgy néz ki, egyszerű,térhatású, nagylelkű.Ez jelen gazdagabb érzés valamilyen szín paited a bőr..érzelmek élet jól élt.Tiszta, por puha kefével vagy ronggyal. 【KÉZMŰVES】–Tegye be a szobába, díszíteni a szobát, mint az asztal, asztal, polc, polc, asztal, éjjeli szekrény.Hagyd, hogy a haza(szoba), van még egy festői helyen. 【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】biztonságos a gyerekek Gyermek. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】 – lehet olyan kiváló ajándék a család, a gyerekek, szerető barátok, az adhat nekik egy csomó emlékezet, a képzelet.Is lehet egy emlék. 【100% GARANCIA】garantáljuk a 100% - os hozam, illetve teljes visszatérítést,ha bármilyen elégedetlenség, a design vagy a méretet.Válaszolni fogunk önnek megoldani a problémákat a legkorábbi időt.alkalmas az otthoni vagy a kertben,Falra Szerelhető Ornament This látványos geometriai design fali egy gyönyörű, egyedi ajándék az ultra-divatos barátom.dekoratív van egy kortárs nézd meg bókot a modern belső tökéletesen.Anyaga : bükk, mérete : 12 * 7.5 (cm).;Stílus : Kreatív, Kézműves : Faragás, Szín : Fa.;Alkalmazások : bútor helyszínek / a szórakozóhelyeken.;Egyedi, stílusos, akkor jobb, ha díszíteni a haza.

Termékparaméterek

Hasonló áruk