.

.

Kókusz Titkos Variety Pack: (1) KÓKUSZ AMINOS SZÓJA INGYENES SZÓSZ, 8 Oz. (1) GLUTÉNMENTES TERIYAKI SZÓSZ, 10 Oz., Valamint (1) KÓKUSZ AMINO BIO FOKHAGYMA SZÓSZ, PÁC, 10 Oz. BÓNUSZ MÉRŐKANÁL TARTALMAZZA.

Kókusz Titkos Variety Pack: (1) KÓKUSZ AMINOS SZÓJA INGYENES SZÓSZ, 8 Oz. (1) GLUTÉNMENTES TERIYAKI SZÓSZ, 10 Oz., Valamint (1) KÓKUSZ

HUF 9868.50

Hozzáférhetőség
Készleten

ÍZE EMLÉKEZTETŐ AZOKNAK A KETO VAGY PALEO DIÉTA!Kókusz aminos szószok 100% bio. BÓNUSZ mérőkanál TARTALMAZZA!Ha vásárolni ezt a Kókusz Titkos Variety Pack kapsz egy bónusz kettős mérőkanál, hogy tökéletes a mérési mind a nedves, mind a száraz hozzávalókat.Megszórjuk kókusszal aminos szószt a kedvenc sushi tál. (1) Gluténmentes Teriyaki Szósz, 10 Oz. (1) A Kókusz Aminos Teriyaki Szósz, 10 Oz.Valamint (1) Kókusz Amino Bio Fokhagyma Szósz, 10 Oz.EGY EGÉSZSÉGES A SZÓJA SZÓSZ KEVESEBB NÁTRIUM -, DE AZ ÍZE!Kókusz Aminos egy finom, savanykás-édes ízű emlékeztet szójaszósz, de anélkül, hogy a magas sótartalom.Élvezze a sok finom ételek csak egy vásárlás!Kókusz Titkos Különböző Csomag A Következőket Tartalmazza : (1) Gluténmentes Sötét Szójaszósz, 8 Oz.Használja a pikáns Kókusz Aminos Teriyaki Szósz csiszolt át grillezett hal, csirke, hús, zöldség., Valamint (1) Kókusz Amino Bio Fokhagyma Szósz, 10 Oz.A GLUTÉN-MENTES SZÓJA SZÓSZ ALTERNATÍV használható salátaöntetek, páclében, stir-fry vagy csiszolt több halat, húst.Kókusz Titkos Kókusz Aminos is gluténmentes, szója-mentes, tejmentes, zsírmentes, hiteles kóser által Csillag K.AZ EGÉSZSÉGES KÓKUSZ TITKOS.Használja Kókusz Aminos, mint egy egyenlő csere szójaszósz az összes kedvenc receptek például stir fry, kötszerek, valamint a páclében.Az alacsony nátrium-szója szósz nem kompromisszum, az íz!.SZÓJA-MENTES TERIYAKI SZÓSZBAN, HOGY FOKOZZA AZ ÁZSIAI KONYHA!Az Eredeti Kókusz Aminos kevert speciális aromás fűszerek, hogy hozzon létre egy teriyaki szósz, ami növeli a stir-fry, páclében, majd kötszerek.3 A KONYHAI SZERVES SZÓSZOK TARTALMAZZA A FŐZÉS SZÜKSÉGE VAN.

Termékparaméterek

Hasonló áruk