.

.

JINYISI Seprű,Seprűt meg Lapátot Meghatározott,Seprűk, a Padló Tisztítás,Beltéri Seprű,Összecsukható Lapát,Otthon Fekete Piros Tisztítás Seprű Készlet

JINYISI Seprű,Seprűt meg Lapátot Meghatározott,Seprűk, a Padló Tisztítás,Beltéri Seprű,Összecsukható Lapát,Otthon Fekete Piros Tisztítás

HUF 12136.50

Hozzáférhetőség
Készleten

▶Magas minőségű anyag : Ez a seprű készül, a legjobb minőségű, seprű szálak, ami elfog, kisebb-nagyobb törmelék minden típusú felületek, valamint tartalmaz egy rozsdamentes acél rod PP műanyag fogantyú, ami tartós. ▶Hatékony, Nagy Terület Tisztítás : A seprűt meg lapátot meghatározott, nagy teherbírású készült kiváló minőségű/puha, nagy teherbírású, sörte, amely hatékonyan fogd meg a por, kosz, teljes méretű előtér seprű fejét, nagy kapacitású lapátot tökéletes elsöprő nagy területeken. ▶Nem kell hajolni, a takarítás : A háztartási seprű bővíthető egy 37.4-hüvelyk hosszú seprűnyél, amely lehetővé teszi, hogy tiszta egyenesen, de kényelmesen nélkül lehajol. ▶Tartós seprű : A háztartási professzionális beltéri takarítás seprű készült magas minőségű, tartós anyagok, a csavart közös mélyebb, könnyen csavar és össze szorosan, búcsút szabadon kezeli. ▶Multi-cél : Ez a padló tisztítás seprű alkalmas beltéri, illetve kültéri, mert ez is tartsa száraz, illetve nedves törmelék, egy a konyhában, garázsban, vagy a munka hely, hogy minden tiszta.Specifikáció : Termék neve : Seprűt meg lapátot set Material : Rozsdamentes acél+PP+PETBroom Méret : 95*30 cm Dustpan Méret : 86*27 cm Color : Fekete+Red Weight : körülbelül 1.06 kg Package tartalma : 1*seprű 1*Dustpan Features : Nagyítás, valamint szélesíteni a seprű fejét a képre a takarítás területén.Lapátot fogad el egy mikro-ívelt design, zökkenőmentesen illeszkedik a földbe, nem szivárog a por, amikor a padlót.A 180 fokos elforgatása seprű fejét fogad el egy ferde szögben, design, ami megkönnyíti a tisztítást könnyebb.Seprűt meg lapátot meghatározott,Nagy ergonomikus lendületes, elérése szűk helyeken pedig elérte a felső sarkokban.A seprű, letépheti a lapátot a függőleges tároló is összecsukható, így lehet, hogy könnyebb boltba, hogy mozog.Nagy konyha,stúdió, előtér, iroda, raktár, lanai, terasz, előszoba, vagy bárhol, ahol egy kemény felületre, emelet, korlátozott tárolási, vagy nehezen elérhető területek.

Termékparaméterek

Product name:
Broom and dustpan set
Material:
Stainless steel+PP+PET
Broom Size:
95*30 cm
Dustpan Size:
86*27 cm
Color:
Black+Red
Weight:
about 1.06 kg
Package includes:
1*broom 1*Dustpan
Features:
Enlarge and widen the broom head to enlarge the cleaning area. :
Dustpan adopts a micro-curved design, seamlessly fits the ground, and does not leak dust when sweeping the floor. :
The 180-degree rotating broom head adopts an oblique angle design, which makes cleaning easier. :
Broom and dustpan set,Great for ergonomic sweeping, accessing tight spaces and reaching into ceiling corners. :
The broom can snap on the dustpan for upright storage and it is also foldable so it can be easier to store and to move. :
Great for kitchen,studio, lobby, office, warehouse, lanai, patio, foyer or anywhere with a hard-surface floor, limited storage, or difficult-to-reach areas. :

Hasonló áruk