.

.

2DB Vintage Lámpa Foglalat Retro Alumínium Lámpa Jogosultja DIY Tartozékok E26/E27 Régi Izzók Csavar Izzó Foglalat Adapter(Ezüst)

2DB Vintage Lámpa Foglalat Retro Alumínium Lámpa Jogosultja DIY Tartozékok E26/E27 Régi Izzók Csavar Izzó Foglalat Adapter(Ezüst)

HUF 2104.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Tartós Anyag : A lámpa foglalat készült kiváló minőségű alumínium, stabil, tartós, illetve képes ellenállni egy maximális áram 4 A.Könnyen Telepíthető : A lámpa foglalat könnyen összeszerelhető, majd szerelje szét, egyszerű, kényelmes, használható.Gyönyörű Design : Sima vonalak, vintage stílusban, hogy lehet használni a különböző helyeken.Alkalmazható Izzó Felület : Ezek a lámpa rendelkezők ideális csupasz villanykörte funkciók E26/E27 felület izzók.A széles körű Alkalmazás : A lámpa foglalat széles körben használt lakberendezési, bárok, szállodák, konyhák, karaoke, éttermek, stb.Hogyan kell Használni : 1. Első csavarja le a drótot a szekrény, akkor helyezzen be egy csavarhúzót a szakadék mindkét végén, a belső oldalon, a lámpafej csavar, forgassa el a csavart csavarja ki, majd egy csavarhúzóval emelje az egyik oldalon, a csat, akkor emelje a másik oldalon a csatot, majd távolítsuk el a Csavart a felső fedelet, át a tápkábelt át a vezetéket a szekrény, a felső fedelet a csavart, helyezze be a vezetékeket a port, majd szerelje vissza szerinti szétszerelése lépéseket 2. Ezután csavarja ki a rögzítő gyűrűt a lámpa fejét, telepítse a lámpaernyőt, ha nincs lámpa, árnyék, ez a művelet nem szükséges 3. Forgassa el az izzó a lámpa jogosultja Specifikáció : Elem Típus : Lámpa Foglalat Anyaga : Alumínium Méret : Kb. 9x5x5cm / 3.5x2x2in Súly : Kb. 208g / 7.3 oz Alkalmazható Izzó Felület : E26/E27 Maximális Üzemi Feszültség : 250 V Maximális Áram : 4 A Cél : lámpatartó Csomag Lista : 2 x Lámpa Tartó.

Termékparaméterek

Item Type:
Lamp Socket
Material:
Aluminum
Size:
Approx. 9x5x5cm / 3.5x2x2in
Weight:
Approx. 208g / 7.3oz
Applicable Bulb Interface:
E26/E27
Maximum Operating Voltage:
250V
Maximum Use Current:
4A
Purpose:
Lamp Holder
Package List:
2 x Lamp Holder :

Hasonló áruk