.

.

Kerékpár Bungee Kötelet Gyerekeknek, MTB & Kerékpározás Szakaszon Húzza meg a Szíjat, Gyerek MTB Kötelet, Gyermek Kerékpár Szakaszon Bungee Kábel Húzza Mögött Mellékletet, Kompatibilis Kompatibilis Bármilyen Kerékpár (Fekete 1,7 m)

Kerékpár Bungee Kötelet Gyerekeknek, MTB & Kerékpározás Szakaszon Húzza meg a Szíjat, Gyerek MTB Kötelet, Gyermek Kerékpár Szakaszon

HUF 10705.50

Hozzáférhetőség
Készleten

Mindenki legyen boldog az út során. Az elégedettség a legnagyobb boldogság, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára minőségi áruk, illetve szolgáltatások.✿ 【Anyag】 : A kerékpár vontató kötél anyaga nylon, amely elég rugalmas, erős, rugalmas, lengéscsillapító, illetve vontató kényelmesen, amikor lovaglás. Kérjük, hagyj üzenetet, ha bármilyen kérdése. ✿ 【Nagy teljesítményű】 : A kerékpár vontató kötél van csomagolva, szuper erős öv, így nem könnyű megtörni.Jellemzők : Erős, szívósság. ✿ 【Praktikum】 : Gyermek kerékpár bungee kötelet kifejezetten a mountain bike családok. A gyerekek MTB kötelet, MTB & kerékpározás szakaszon húzza meg a szíjat, gyermek kerékpár szakaszon bungee kábel húzza mögött mellékletet, kompatibilis minden mountain bike, könnyebb hegyre mászik, nagyobb család motorozik, sokk abszorbeáló A vontató kötél lehetővé teszi, hogy a gyermek élmény, az izgalom, hegyi kerékpározás, amely extra segítséget, ha szükséges.A sokk-elnyelő rugalmasságát húzza felfelé kényelmesen meg lehet gyorsan telepített valamint a szétszerelt.Termék attribútum Neve : Kerékpár vontató kötél Anyaga : nylon + rugalmas kötél Színe : piros, kék, fekete, Meleg emlékeztető 1.Termék leírás 1.Csatlakoztatható egy kerékpár-sarkra, vagy meghosszabbítja a rúd köré. Ezzel a vontatási öv, húzza a gyermek kerékpár maga mögött, amikor nehézségekbe ütközik.Gyors használat.Mi fog válaszolni, valamint önnek a legjobb szolgáltatást. ✿ 【Tartósság】 : A vontató kötél, erős, rugalmas, lengéscsillapító, anti-ütközés, kényelmes emelkedőn, de nem lesz elakadt által a kerekek.Mért kézzel, eltérések 1-2 cm lehetséges.

Termékparaméterek

Hasonló áruk