.

.

Akril Hűtési Esetben, karcálló Jó Meccs Könnyű Telepítés Átlátszó hőelvezetés Burkolat Fenntartva Felületek Raspberry Pi 3(Ventilátor Nélkül)

Akril Hűtési Esetben, karcálló Jó Meccs Könnyű Telepítés Átlátszó hőelvezetés Burkolat Fenntartva Felületek Raspberry Pi 3(Ventilátor

HUF 6642.00

Hozzáférhetőség
Készleten

A hőelvezetés akril tábla alkalmas Raspberry Pi 3, amely teljes körű védelmet az alaplap.A hőelvezetés burkolat van szabványos méret, amely tökéletesen illeszkedik a Raspberry Pi alaplap.A shell több fenntartva port, ami kényelmes a használata nem befolyásolja a működését az alaplap.A hőelvezetés shell készült akril anyag, amely jó keménység, keménység, nem könnyen deformálódik.Használatával átlátszó anyag, tisztán megfigyelhetjük, hogy a belső állapot az alaplap, telepítés után.Szolgáltatás : 1. A hőelvezetés shell készült akril anyag, amely jó keménység, keménység, nem könnyen deformálódik.2. A hőelvezetés akril tábla alkalmas Raspberry Pi 3, amely teljes körű védelmet az alaplap.3. A shell több fenntartva port, ami kényelmes a használata nem befolyásolja a működését az alaplap.4. Használatával átlátszó anyag, tisztán megfigyelhetjük, hogy a belső állapot az alaplap, telepítés után.5. A hőelvezetés burkolat van szabványos méret, amely tökéletesen illeszkedik a Raspberry Pi alaplap.Specifikáció : Elem Típus : Akril Hűtés Case Material : Acrylic Application : A Raspberry Pi 3 Csomag Lista : 6 x Akril Board1 x Fan4 x Screws4 x Nutsor6 x Akril Tábla.

Termékparaméterek

Item Type:
Acrylic Cooling Case
Material:
Acrylic
Application:
For Raspberry Pi 3
Package List:
6 x Acrylic Board1 x Fan :
4 x Screws :
4 x Nuts :
6 x Acrylic Board :

Hasonló áruk