.

.

A4 KM-Transzfer Film KM-Transzfer Nyomtató Tiszta Átvitel a Film,PET hőátadás Papírokat,Fehér Festék Transzfer Papír Alkalmas DIY Póló (A4, 25PCS)

A4 KM-Transzfer Film KM-Transzfer Nyomtató Tiszta Átvitel a Film,PET hőátadás Papírokat,Fehér Festék Transzfer Papír Alkalmas DIY Póló

HUF 3778.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Nagy Teljesítményű】Fejlett technológia lehetővé teszi-E átutalás film a magasabb felbontású, a kinyomtatott minta jobban ellenáll a víz mosás, ami jobb transzfer hatás, gazdagabb, több, élénk színek. 【Méret】A3-as, A4-es, két méret opciók; A3 méret : (11.7 x 16.5 cm) / A4-es méret : (8.3 x 11.7 cm), vastagság : 0,08 mm, mindkét méretű termékek támogatása vízálló, illetve magas minőségű. 【Magas Kompatibilitás】 Alkalmas módosított vagy eredeti asztali KM-nyomtatók. 【Széles】Alkalmazás A szélesebb körű alkalmazás, mint a hő szublimációs technológiával, a színek élénkebbek, illetve ki lehet nyomtatni, szinte minden anyag (pamut, poliészter, bőr, vászon, pólók, párnák, kalapok, kesztyűk, sport cipő, mobiltelefon esetekben, stb.). 【Könnyen Használható】Hideg héj technológia lehetővé teszi, hogy a film könnyű eltávolítani (óvatosan távolítsa el a film), könnyen használható, energiatakarékos, hogy a felesleges bajt. Termék Specifikáció-Csomag 25 A4 - es (8.3 x 11.7 cm) a Termék Jellemzői : - Nagy teljesítményű, világos, nyomtatás, élénk színek -A minta mosható, tartós -Széles körű alkalmazása, az lehet nyomtatni a legtöbb anyagok-Támogatás hideg héja, könnyű, egyszerű használat-az Erős kompatibilitás, alkalmas a módosított vagy az eredeti asztali SZEX nyomtatók Mi vagyunk a vezető szakmai nyomtató, nyomtató kellékek gyártó az iparban, mi mindig a magas minőségű termékek, illetve az ügyfél-elégedettség, mint a szabvány, Ha nem elégedett a termékkel kapott, vagy kérdései vannak a termék, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, mi ad kielégítő megoldást ".

Termékparaméterek

Hasonló áruk