.

.

Akril Hűtési Esetben, Mikroszámítógép Tartozékok Könnyű Telepítés hőelvezetés Burkolat karcálló a Fenntartva Felületek Raspberry Pi 3(Ventilátor)

Akril Hűtési Esetben, Mikroszámítógép Tartozékok Könnyű Telepítés hőelvezetés Burkolat karcálló a Fenntartva Felületek Raspberry Pi

HUF 7708.50

Hozzáférhetőség
Készleten

A shell több fenntartva port, ami kényelmes a használata nem befolyásolja a működését az alaplap.A hőelvezetés burkolat van szabványos méret, amely tökéletesen illeszkedik a Raspberry Pi alaplap.Használatával átlátszó anyag, tisztán megfigyelhetjük, hogy a belső állapot az alaplap, telepítés után.A hőelvezetés shell készült akril anyag, amely jó keménység, keménység, nem könnyen deformálódik.A hőelvezetés akril tábla alkalmas Raspberry Pi 3, amely teljes körű védelmet az alaplap.Szolgáltatás : 1. A hőelvezetés shell készült akril anyag, amely jó keménység, keménység, nem könnyen deformálódik.2. A hőelvezetés akril tábla alkalmas Raspberry Pi 3, amely teljes körű védelmet az alaplap.3. A shell több fenntartva port, ami kényelmes a használata nem befolyásolja a működését az alaplap.4. Használatával átlátszó anyag, tisztán megfigyelhetjük, hogy a belső állapot az alaplap, telepítés után.5. A hőelvezetés burkolat van szabványos méret, amely tökéletesen illeszkedik a Raspberry Pi alaplap.Specifikáció : Elem Típus : Akril Hűtés Case Material : Acrylic Application : A Raspberry Pi 3 Csomag Lista : 6 x Akril Board1 x Fan4 x Screws4 x Nutsor6 x Akril Tábla.

Termékparaméterek

Item Type:
Acrylic Cooling Case
Material:
Acrylic
Application:
For Raspberry Pi 3
Package List:
6 x Acrylic Board1 x Fan :
4 x Screws :
4 x Nuts :
6 x Acrylic Board :

Hasonló áruk