.

.

Router Tároló Doboz WiFi Router Polc Tároló Dobozok Kábel Power Plus Vezeték Tartó Fa-Műanyag Falra Plug Fórumon, DIY, lakberendezés Tároló Doboz (Színe : Fehér)

Router Tároló Doboz WiFi Router Polc Tároló Dobozok Kábel Power Plus Vezeték Tartó Fa-Műanyag Falra Plug Fórumon, DIY, lakberendezés

HUF 8721.00

Hozzáférhetőség
Készleten

❣【Egyszerű, elegáns】 : A polc fehér, nagyon úgy tűnik, hogy a gyógyulást.Az egész ember volt ütve.Az egyszerű design teszi a polcon elegáns, gyönyörű.Ez is lehet egy jó dekoráció otthon. ❣【Anyag】 : WPC testület nem fogja bővíteni, vagy deformálódik, amikor elmerül a vízben; ez nem furcsa szaga, valamint a biztonságos, gondtalan.Lehet, hogy a router medve nehezebb, de nem könnyű dent. ❣【Lyuk-mentes telepítés】 : A különböző fal struktúrák, kérjük, használja a különböző kiegészítők falra.Lehet helyezni közvetlenül a TV szekrény. ❣【Biztonságos tárolás】 : Lehet tükrözött, hogy elrejtse a hátsó csatlakozó sor vezetékek kialakítás megakadályozza, hogy a baba ne érjen.Nem akadályozza vétel. ❣【Könnyen tárolható】 : Ez segíthet bolt routerek, hálózati elosztót, TV, set-top boxok, stb. úgy, hogy a vezetéket a különböző háztartási gépek már nem kusza, de nem kell aggódni, a por, meg felhalmozási routerek, plug-in, táblák, stb. ❣【Leírni】 : van ilyen problémája?Ha a játékot, avagy a munka, de hirtelen a számítógép leállt, mint botlik bele a dugót, ami az asztal alatt.❣【Specifikáció】 : Típus : Vezeték tárolás box Style : modern simple Material : plastic Colour : white Size : 34×24×22cm/13.3×9.4 x 8.6" ❣【Csomag tartalmazza】 : Router Polc*1❣【Telepítési módszerek】 : 1, a Nem-jelölés körmök : Alkalmazandó a legtöbb falakon kívül kerámia;2, Expanziós csavar : alkalmas minden falak;3, Ragadós horog : alkalmas kerámia telepítés;❣【Megjegyzés】 : 1,A termék csak a következőket tartalmazza : "Wi Fi router polcon",nem tartalmaz más díszek.2, Mert kézi mérés, lesz egy hiba 1-2 CM, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm a megértést.

Termékparaméterek

Hasonló áruk