.

.

MEKEET tömlőbilincs, 6 Inch-Állítható 304 Rozsdamentes Acél Ragasztó Szorítók Féreg Felszerelés Csipesz (Tartomány 141mm-165mm) (6Inch)

MEKEET tömlőbilincs, 6 Inch-Állítható 304 Rozsdamentes Acél Ragasztó Szorítók Féreg Felszerelés Csipesz (Tartomány 141mm-165mm) (6Inch)

HUF 943.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【KIVÁLÓ ROZSDAMENTES ACÉL ANYAG】- Mind részei a tömlőbilincs készülnek a kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült, ami korrózióálló, anti-oxidációs, anti-rozsda, tartós, használható sokáig. 【BIZTONSÁGOSAN ZÁR & MEGAKADÁLYOZZA a SZIVÁRGÁST】- A ragasztó szorítók lezárhatja a tömlő nagyon határozottan szivárgás megakadályozása érdekében, hogy a használata a tömlő biztonságosabb.Gyakran használt fix üzemanyag csővezetékek szél csövek, kábelek, vezetékek, háztartások, autók, hajók, illetve iparágak. 【RUGALMAS & ÁLLÍTHATÓ】- A 6 hüvelyk tömlőbilincs rugalmas.A tartomány méret beállítása : 141mm-165mm.Beállíthatja, hogy a megfelelő pozíció javítás az ön igényei szerint. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】- csak akkor kell csavarhúzó segítségével lazítsa meg, vagy húzza meg a csavarokat a légcsatorna bilincs. 【CSOMAGOLÁS & SERVICE】- Csomagolás tartalma : 4 X tömlő bilincsek.Szolgáltatás : elkötelezettek Vagyunk amellett, hogy javítja a vevői elégedettség, ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk!.A tömlő bilincs rögzíti a tömlő szűk térben, hogy megakadályozza a folyadék szivárgását.Könnyen telepíthető, a méret tartomány beállítható egy csavarhúzóval.MIÉRT VÁLASSZA A MI TÖMLŐBILINCS?.

Termékparaméterek

Material:
304 stainless steel Color

Hasonló áruk