.

.

Zerodis Hím Kutya Hasa Pakolások Pelenka,Eldobható Abszorbens szivárgásmentes Védelem Kutya Pelenka Nedvességet Zár élvédő Egészségügyi Élettani Nadrág(XS)

Zerodis Hím Kutya Hasa Pakolások Pelenka,Eldobható Abszorbens szivárgásmentes Védelem Kutya Pelenka Nedvességet Zár élvédő Egészségügyi

HUF 6804.00

Hozzáférhetőség
Készleten

【Bonyolult design】Paszta design, könnyű viselet, kényelmes.A kék csont minta aranyos, kedves. 【Termék funkció】Megakadályozzák a hím kutyák zaklatott női kutyák alatt a menstruációs időszak, megakadályozza a háziállat a vizelés sehova, maradjon tiszta, higiénikus alatt a menstruációs időszakban. 【Értékesítési Szolgáltatás】Ha bármilyen okból nem teljesen elégedett a vásárlás, ha törik, ha sérült, akkor a hajózás, vagy akkor is, ha meggondolnád magad - egyszerűen csak engedd, hogy nem tudom kezelni, gyorsan!. 【Biztonsági anyag】Készült magas minőségű anyag, jól szellőző, puha, háziállat kényelmes viselet. 【Négy méretben】Hím kutya pelenka rendelkezésre XS, S, M, L méretben.Kérjük, ellenőrizze, hogy a kutya derék kerülete a vásárlás előtt.

Termékparaméterek

Hasonló áruk