.

.

fxmimior Menyasszonyi Esküvői Strassz Haj Fésű Silver Rose Gold Strasszos Virág Menyasszony Headpieces Levelek Haj Kiegészítők, Ékszerek, Asszonyok, Lányok (Ezüst)

fxmimior Menyasszonyi Esküvői Strassz Haj Fésű Silver Rose Gold Strasszos Virág Menyasszony Headpieces Levelek Haj Kiegészítők, Ékszerek,

HUF 1294.65

Hozzáférhetőség
Készleten

♥Anyagi : Ötvözet .Szín : Ezüst. ♥ Mérete : 12*6cm ( Kérem, engedje meg, kis méret különbség miatt kézi mérés). ♥Esemény : https : esküvők,bálok,bulik, jelmezek, születésnapok, ünnepek, vagy évfordulós ajándékokat vagy bármilyen más különleges alkalmakra.A comb is lehet az ideális ajándék, hogy valaki, aki fontos neked. ♥Ez a darab nagyon finom, könnyű, ami lehet viselni, sok frizurák a fésű,akkor az oldalon a fejét, vagy vissza .A hercegnő comb egy finom,természet ihlette elegancia,hogy adjunk egy kis szikra, elegáns,majd teljes díszíteni elegáns a csodálatos esküvő napján!. ♥Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen problémája. ♥ ARRÓL, hogy EZ a TÉTEL ♥ Ezt a fantasztikus, elegáns haj szőlő teljesen kézzel készített ,ez a magas minőségű üveg gyöngy.Nagyon szokatlan paróka, amely lehet díszíteni bármilyen frizura, kiegészíti még a gyermekbiztonsági ruha. ♥ ÉSZRE♥ Kérem, engedje meg, kis méret különbség miatt kézi mérés,, mert a fényképek megjelenítési okok miatt a kép nem garantálja a színe, a megjelenítés, valamint a valódi színeket, a termék teljesen megegyezik, megpróbálom elmagyarázni.♥ VISSZA P0 LICY ♥ 1. Termékek minőség-vonatkozású vissza lehet küldeni a visszatérítési vagy csere a kapcsolatot velünk számított 3 napon belül a tételek. 2. Minden olyan termék, amely már régen nem felel meg a return vagy csere. 3. Összes visszaküldött elemeket kell új állapotban, nem használt, de eredeti címke. ♥ Karbantartás ♥ 1. Kérjük, próbálja meg, hogy nem hagyja tartozék víz, lúgos alkohol, illetve egyéb maró hatású folyadékok 2. Kérem, vegye le tartozék előtt vegye gyakorlatok.3. Kérjük, győződjön meg arról, hogy vegye le tartozék mielőtt lefekszel este, kérem, tegye tartozék zárt csomagot. ♥ Lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA ♥ Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Válaszolunk, amint lehetséges. ♥♥ KÖSZÖNÖM♥♥ ♥♥REMÉLEM TETSZIK A BOLT♥♥.

Termékparaméterek

Hasonló áruk