.

.

Gumiabroncs Vontatási Lánc Eszköz a Hó, Sár, Homok Hordozható Segélykérő Snap Csat Eszközök személyautók Teherautók Van Nagy Suv Flotta Jármű (235-285mm)

Gumiabroncs Vontatási Lánc Eszköz a Hó, Sár, Homok Hordozható Segélykérő Snap Csat Eszközök személyautók Teherautók Van Nagy Suv Flotta

HUF 2814.75

Hozzáférhetőség
Készleten

Medve, elviselni, hogy viseljen alacsony hőmérséklet mínusz 40 celsius hideg tél.Alkalmazható az összes autó, fatörzsek, kisbusz, terepjáró modell, abroncs szélesség között 165 - 195mm / 205 - 225mm / 235 - 285mm.Kívánok kellemes vásárlási élmény!.✅★Kompatibilitás : Ez a gumi tapadás készülék egyetemes tervezés. ✅★Magas Teljesítmény : Anti-skid durva felület hatékonyan fokozza a tapadást a járművek a hó, megakadályozza a csúszós, biztosítja a maximális vontatási minimális fék távolság, valamint a csúszás. ✅★Tartós : A hólánc elfogadja erős, kopásálló, erős mérnöki öv kitűnő cink ötvözet szigorítás zár biztosítja a maximális gyártmány, valamint merevség. ✅★Tartós : A hólánc elfogadja erős, kopásálló, erős mérnöki öv kitűnő cink ötvözet szigorítás zár biztosítja a maximális gyártmány, valamint merevség.Akkor tudja használni, gyorsan a vészhelyzetekre!A jármű sebessége korlátozza, a használat során a 40 km/óra. ✅★A legjobb Kívánság : Köszönjük, hogy meglátogatta a boltban, mi lesz az ön számára a legjobb minőségű szolgáltatást, illetve remélem, hogy a termékek megfelelnek az ön igényeinek. ✅★Kompatibilitás : Ez a gumi tapadás készülék egyetemes tervezés.Akkor tudja használni, gyorsan a vészhelyzetekre!A jármű sebessége korlátozza, a használat során a 40 km/óra.3 méretben a lehetőség.3 méretben a lehetőség.Medve, elviselni, hogy viseljen alacsony hőmérséklet mínusz 40 celsius hideg tél.

Termékparaméterek

Hasonló áruk