.

.

ZOKOP Mini Hűtőszekrény, 6 Liter/8 Kompakt Hűtő AC/DC Hűtő Hordozható Termoelektromos Hűtő, Melegebb a Bőrápoló, Élelmiszerek, Hálószoba (Kék)

ZOKOP Mini Hűtőszekrény, 6 Liter/8 Kompakt Hűtő AC/DC Hűtő Hordozható Termoelektromos Hűtő, Melegebb a Bőrápoló, Élelmiszerek, Hálószoba

HUF 8464.50

Hozzáférhetőség
Készleten

Amikor a hűtő -, a zöld jelzőfény, amikor a fűtés, a piros jelzőfény.ZOKOP mini hűtőszekrény van a kapcsoló a fűtés hűtés.Használhatja az autó/ home /office, valamint a hajón♣ Előírások : 1.4 ºF a környezeti hőmérséklet alatt.4 ºF a környezeti hőmérséklet alatt. AC/DC adapter tartozék.Szintén nagy használható hajók, RVs míg kemping vagy piknikre.Hozzák az ebédet, hogy reggel legyen meleg, hogy egész nap. ♣ Bemutatkozás : Váltás a fűtés hűtés. Bemeneti Feszültség(AC) : 120 V4.Változás a hűtés fűtés a flip, egy gombnyomásra!♣ Jellemzők : 1.A méret mini hűtő könnyű szállító : 6 L/0.Egyszerű a beltéri 120 V (AC) hogy autót használni úgy, hogy csatlakoztatja a készüléket az autó cigaretta 12 V (DC) adapter.Nagy a személyes terek, utazás, kemping, még!Magában foglalja a kivehető polc, így kisebb tárgyak tárolására, mint például az élelmiszer, ital, snack.Felmelegedés kapacitás : 140ºF-149ºF.Hűtőteljesítmény : 64.Ideális méretű otthon, az óvodában, az irodában, vagy kollégiumi szobában – Anya szeretete a képesség, hogy tovább tej vagy a tápszer, a megfelelő hőmérséklet.▶ Hűtőszekrényben, majd a hőt. Teljesítmény(ERP) : Cool 45 W,Meleg 40 W 7.Szintén nagy használható hajók, RVs míg kemping vagy picnicking3.Amikor a hűtő -, a zöld jelzőfény, amikor a fűtés, a piros jelzőfény on2. Ésszerű tervezés. Hűtőszekrényben, majd a hőt.ZOKOP mini hűtőszekrény van a kapcsoló a fűtés hűtés.Felmelegedés kapacitás : 140ºF-149ºF.A termoelektromos rendszer lehetővé teszi a könnyű váltás ital hűtő élelmiszer melegebb!Mely akár nyolc 12 oz.Van egy fogantyú a tetején a hűtőszekrény az ön kényelmét.Hűtőteljesítmény : 64. Széles körben használható, hordozható.Nem kell aggódni, a zaj, túl nagy a csend, amikor azon dolgozik, hogy azt veszi észre, it4.8)cm-es (L x W x H)9. Bemeneti Feszültség(DC) : 12 V6.

Termékparaméterek

Hasonló áruk