.

.

JEWE Ékszer Doboz Divat Hordozható Bársony Ékszer, Gyűrű Ékszer Kijelző Szervező Doboz Tálca Jogosultja Fülbevaló Ékszer Tároló Esetben Kirakat (Szín : 3 Rácsok-Rózsaszín)

JEWE Ékszer Doboz Divat Hordozható Bársony Ékszer, Gyűrű Ékszer Kijelző Szervező Doboz Tálca Jogosultja Fülbevaló Ékszer Tároló Esetben

HUF 8518.50

Hozzáférhetőség
Készleten

1. A felső fedelet úgy tervezték, hogy lehetővé teszi, hogy könnyen, megszervezni az ékszer.Az átlátszó fedelet, gyorsan eldöntheti, melyik a kedvenc gyűrű vagy fülbevaló viselése a következő kirándulást, vagy egy esemény. 2. Multi-funkcionális 3-Réteg ékszerek esetében 2 tároló fiókok, minősít, nyaklánc, karkötő, óra, fülbevaló, fülbevaló, hajtűket, brossok, valamint az egyéb ékszer tökéletes rend.Fülbevaló, nyaklánc lehet elhelyezni az oldalon a doboz. 3. Ez az ékszer jogosultja tálca nem csak tárolja az ékszereket, hanem védi a drága ékszerek, a por, a kopás, karcolás, ami aztán csillogó.A ékszerdoboz jön egy patent zár zsanér tartja a drága ékszerek, biztonságos & tartja őket esik ki, majd megrázó, ha a doboz esik. 4. Több külön tároló sejtek, kivehető elválasztó tárolására ékszerek különböző méretű, formájú. 5. Nem számít, ha egy barátom, vagy a szeretett egy, ez az ékszer szervező semmilyen holiday vagy szülinapi emlékezetes.különösen alkalmas születésnap, Karácsony, esküvő napja, Valentin Nap, anyák Napja, Évforduló Napja, stb.Termék information Product Név : Ékszer box Color : Szürke/Pink Material : Flannel Size : 20.3*15.5*5cm Function : Ékszer tároló doboz, képes tárolni fülbevaló, nyaklánc, karkötő, karóra.Megjegyzés 1.Miatt kezed mért, a méret a termék lehet, hogy 1 vagy 2 cm-es hiba.2.Miatt Különböző Monitor, a színe lehet, hogy van egy kis különbség.Termék Kép.

Termékparaméterek

Hasonló áruk