.

.

Dukal Fogkrémek. Esetben, 720 Gél Fluoridos Fogkrémek. 0.6 oz. Laminált Csövek. A Fogszuvasodás Elleni Formula. Hatékony, Biztonságos, Érzékeny Zománc. Felfrissíti Levegőt, eltávolítja a Foltokat.

Dukal Fogkrémek. Esetben, 720 Gél Fluoridos Fogkrémek. 0.6 oz. Laminált Csövek. A Fogszuvasodás Elleni Formula. Hatékony, Biztonságos,

HUF 21282.75

Hozzáférhetőség
Készleten

A menta íze kezeli a száját, hogy egy tört meglepően kellemes ízű, segíti az egészséges fogászati ellátás karbantartás.Gyermekeknek 6 év.Ha nem vagy elégedett a termékekkel, megkapja a pénzt vissza!.Fehér gél, cső, a könnyebb láthatóság érdekében.Távolítsa el a legtöbb foltok egy gyengéd, akció, hogy fehéríti a fogakat.Öblítse ki a száját vízzel.Tökéletes javítása a fogászati egészség vagy fenntartása a már világos, szép mosolyt!ALKALMAZÁS : fogmosás finoman 2 percig.Ideális kórház, orvos, iroda, idősek otthonában, majd hazai egészségügyi ellátás.KÉSZLET 720 MENTOLOS FOGKRÉMEK : Ezek a Gél Fogkrémek tökéletes a mindennapi szájhigiénia. : Kérdezd meg, fogorvos, vagy orvoshoz.A fogszuvasodás elleni-FLUORID : Minden fogkrém készült fluorid, mint az egyik legfontosabb összetevő, hogy segítsen elkerülni üregek, javítás a korai szakaszában a fogszuvasodás, még mielőtt a bomlás látható, valamint megakadályozzák a korai fogszuvasodás folyamatát.HOGYAN KELL HASZNÁLNI : fogmosás alaposan étkezés után, vagy legalább kétszer egy nap, vagy használati utasítása, fogorvos által vagy orvos.Támogatás a megelőzés, fogászati üregek.Hangerő csövenként : 0.Gyermekek 2 éves.KELLEMES MENTOLOS ÍZ : a Mentolos fogkrém célja, hogy segítsen frissíteni a levegőt. 144 csövek doboz, 5 doboz / karton, 720 csövek összesen per esetén.Könnyen bele a napi orális egészségügyi rutin. : Minimálisra csökkenti a nyelési használni egy borsó nagyságú összeg, valamint felügyelni fogmosás, amíg jó szokásokat hoznak létre.Gél Fluoridos Fogkrémmel a Menta Íze, Biztonságos, Hatékony Fehér gél, cső Termék részletek : Tartalmazza a fogszuvasodás elleni fluorid Kellemes menta íze szádban érzed a friss, tiszta, Gyengéd, érzékeny felhasználók Aktív Összetevők : Fluorid Tartály : Laminált cső Kötet csövenként : 0.PÉNZ-visszafizetési GARANCIA : Fogászati fogkrémek vannak alátámasztva, 100% garancia.Ha véletlenül lenyeli a több, mint használt fogmosás, kérjen szakmai segítséget, vagy forduljon a Mérgezési Központ azonnal.Fluoridos fogkrémmel védelmet nyújt az ellen, fogkő, ínygyulladás, üregek, tatár, rossz lehelet, legyengült zománc, érzékenység, foltok.

Termékparaméterek

Hasonló áruk