.

.

Houchu Hosszú Plüss Puha, Bolyhos Pet Párna Kör Kutya Ágy Matrac Mosható Macskák Ágy Takaró Téli Felszerelést a Kicsi Közepes Kutya Alszik Mat(40cm,Sárgabarack)

Houchu Hosszú Plüss Puha, Bolyhos Pet Párna Kör Kutya Ágy Matrac Mosható Macskák Ágy Takaró Téli Felszerelést a Kicsi Közepes Kutya

HUF 1287.90

Hozzáférhetőség
Készleten

1. A nagyon puha bársony anyag, ez is javítja az alvás minőségét, a háziállatok. 2. Gépi mosás/kézi mosás elérhető, egyszerű, tiszta, száraz. 3. Használható télen-nyáron.Télen, mint egy takarót, hogy háziállatot tartani a meleg, s a párnák a földön, úgy, hogy a kutya nem fog hazudni, közvetlenül a földön szenvedni a meleget nyáron. 4. A dupla réteg takaró tartós, kopásálló, hogy a hosszú élettartamot. 5. Jelenleg 6 különböző színű, de mindegyik gyönyörű, aranyos.Anyag : velvet Color : parancsnokpilótaként shown Features : a nagyon puha bársony anyag, ez is javítja az alvás minőségét, a háziállatok.Méret : átm.40/50/60cm Name : Hosszú Plüss Puha, Bolyhos Pet Cushion Package a Következők : 1 Pc Pet Mat Note : 1.Kérem, engedje meg, hogy egy kis különbség miatt kézi mérés .2.Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm a megértését, valamint szeretném, ha boldog vásárolni!.

Termékparaméterek

Hasonló áruk