.

.

Napenergia Villogó Fény a Mozgásérzékelő Napenergia Riasztás Fény Távirányító 129db Hang Biztonsági Sziréna Lámpa IP65 Vízálló 24 Óra+Éjszakai Mód Haza, Farm,Pajta,Villa,Udvar.

Napenergia Villogó Fény a Mozgásérzékelő Napenergia Riasztás Fény Távirányító 129db Hang Biztonsági Sziréna Lámpa IP65 Vízálló 24 Óra+Éjszakai

HUF 3464.10

Hozzáférhetőség
Készleten

【Búcsút a nem kívánt "felfedezők"】 tudjuk, hogy a fejfájás, hogy a nem kívánt felfedezők, hogy elpusztítsa a farm,tó stb.Most nézzük meg, napenergia-riasztó lámpa elijeszteni őket,Csatlakozz hozzánk. 【Te döntöd el, hogyan működik】①24 óra villog, alarm②24 óra, flash, de anélkül, hogy alarm③12 óra villog, alarm④12hours a flash, de anélkül, hogy riasztás. 【Tartós】Egy szoláris töltés 6-8 órát,folyamatosan dolgozik egész nap. 【Erős tett & vízálló】IP65-névleges vízálló a masszív burkolat lehetővé teszi a napenergia-riasztó kültéri lámpák az optimális teljesítmény évben minden éghajlaton. 【, Amit kapsz】kültéri mozgásérzékelő napenergia-riasztó távirányítóval,színes doboz, valamint a barátságos&azonnali ügyfélszolgálat.Csomag Mérete : 96*66*150mm Package súly : 220g Sensing távolság : az 5-8m Material:ABSWaterproof osztály : https : IP65.

Termékparaméterek

Hasonló áruk