.

.

Háziállatok Meleg Gyapjú Pad, Puha Hörcsög Ágy Korall Gyapjú, valamint Gyapjú Gyapjú Könnyen tisztítható a Kis állatok, Például a Nyulak, vagy Hörcsög Téli Meleg Matrac(S, a Szerelem Lila)

Háziállatok Meleg Gyapjú Pad, Puha Hörcsög Ágy Korall Gyapjú, valamint Gyapjú Gyapjú Könnyen tisztítható a Kis állatok, Például a Nyulak,

HUF 1132.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Lehet használni, mint egy párna, egy pamut ágy, vagy egy pamut párna alján a ketrecben, hogy melegen tartsa.Készült korall gyapjú, valamint gyapjú gyapjú, könnyű, puha, kényelmes, hogy háziállatot tartani meleg téli használatra.Elég kis háziállatok, hogy feküdjön le, vagy hajlítsa fel, anélkül, hogy túl sok helyet.Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.A hideg tél, adja meg háziállat egy ideális hely a biztonságos, meleg aludni, vagy játszani, kerülje a hideg a padló, vagy a ketreceket.Lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, könnyen tisztítható, könnyű pótolni, így biztosítva a gyors, időben történő tisztítása, valamint a higiénia.Szolgáltatás : 1. Készült korall gyapjú, valamint gyapjú gyapjú, könnyű, puha, kényelmes, hogy háziállatot tartani meleg téli használatra.2. Lehet használni, mint egy párna, egy pamut ágy, vagy egy pamut párna alján a ketrecben, hogy melegen tartsa.3. A hideg tél, adja meg háziállat egy ideális hely a biztonságos, meleg aludni, vagy játszani, kerülje a hideg a padló, vagy a ketreceket.4. Lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, könnyen tisztítható, könnyű pótolni, így biztosítva a gyors, időben történő tisztítása, valamint a higiénia.5. Elég kis háziállatok, hogy feküdjön le, vagy hajlítsa fel, anélkül, hogy túl sok helyet.Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Specifikáció : Elem Típus : Hörcsög, Meleg Gyapjú Pad Material : Coral Gyapjú + Gyapjú Fleece Purpose : Kis Pet Gyapjú Pad Package Lista : 1 x Hamster, Meleg Gyapjú Pad Note : Puha termékek, kérem, engedje meg, 0‑2 cm/ 0-0.8 hiba miatt kézi mérés.

Termékparaméterek

Item Type:
Hamster Warm Fleece Pad
Material:
Coral Fleece + Wool Fleece
Purpose:
Small Pet Fleece Pad
Package List:
1 xHamster Warm Fleece Pad :
Soft products, please allow 0‑2cm/ 0‑0.8in error due to manual measurement. :

Hasonló áruk