.

.

HLDETH 1 Darab Bőr - Barát Törölközőt, Felnőtt Puha Arcát, Törölközőt, Vastag Nedvszívó Arc Törölköző (Szín : B, Méret : 3470 cm)

HLDETH 1 Darab Bőr - Barát Törölközőt, Felnőtt Puha Arcát, Törölközőt, Vastag Nedvszívó Arc Törölköző (Szín : B, Méret : 3470 cm)

HUF 15480.45

Hozzáférhetőség
Készleten

Szelíd, kényelmes, bőr-barát.Szuper nedvszívó, bőr - barátságos, nem irritáló.Alkalmazás : utazás, otthon, hotel.Óvatos varrás kezelés, nem könnyű, hogy húzza ki, majd szünet vége, minőségi kivitelezés, megbízható.Gyönyörű jacquard technológia, puha bőr-barát, kiváló légáteresztő, nem könnyű, hogy tisztázza a haja.Szelíd, kényelmes, bőr-barát.Szuper nedvszívó, bőr - barátságos, nem irritáló.Alkalmazás : utazás, otthon, hotel.Óvatos varrás kezelés, nem könnyű, hogy húzza ki, majd szünet vége, minőségi kivitelezés, megbízható.Gyönyörű jacquard technológia, puha bőr-barát, kiváló légáteresztő, nem könnyű, hogy tisztázza a haja.34* 70 cm-es Csomag tartalma : 1pcs1. Miután megkapta a csomagolás, kérjük, jelölje meg, a csomagolás, a termék gondosan.Ha az elem kapott, hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolunk, amint lehetséges.2. Csak a fő termékek kerülnek értékesítésre, a többi dekoráció, ahelyett, hogy az értékesítés.3. Kérem, engedje meg, 1 - 2 cm-es hiba miatt kézi mérés.4. Általában a szín, enyhe különbség a között, hogy a kép miatt fényerő.Puha pamut anyagból készült, kényelmes, lélegző.

Termékparaméterek

Hasonló áruk