.

.

Fogfehérítés Szalag, 28 Db 14 Kezelések Fogfehérítés Kit az Érzékeny Fogak, Segít Eltávolítani a Dohányzás, Kávé, Bor Folt, Szelíd, valamint Biztonságos (28pcs, Kék)

Fogfehérítés Szalag, 28 Db 14 Kezelések Fogfehérítés Kit az Érzékeny Fogak, Segít Eltávolítani a Dohányzás, Kávé, Bor Folt, Szelíd,

HUF 1213.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Eltávolítja év fogak foltok egy fehérebb mosolyt.Javasoljuk, Használja naponta egyszer 30 perc.Nem Érzékeny Fehér Csíkok *Zománc-biztonságos, kíméletes az érzékeny fogak.fogak fehérítésére, amely lehetővé teszi, hogy elérjék egy új, világosabb fehér mosoly nélkül a kellemetlen!.Kis csomag, így a fogfehérítő készlet a zsebében, a pénztárcám.fogak fehérítésére segít, hogy fehéríti a fogakat minden fontos pillanatot. 【A SZOLGÁLTATÁS】 Kérjük, hogy e-mailt nekünk, ha bármi probléma lenne, mi fog válaszolni 24 órán belül vállaljuk visszatérítés & vissza ok nélkül. 14 Tasak Fogfehérítő Csíkok,. 1 Db Fogak árnyékban útmutató. 1 Db használati utasításon.Luckin Mosoly.AZ ÉPÜLET A JÖVŐBEN A MOSOLY ÉRDEKEL.Fejlesztünk termékek, melyek mögött a tudomány, de hajtott a meggyőződés, hogy a fogfehérítés lehet eredményes, biztonságos.Fogfehérítés Kit az Érzékeny Fogak.HA gyorsan kell a fehérítő hatás, pls PIROS Csomag (express).HA azt szeretnénk, hogy egy esélyt a holt-tengeri só + bambusz szén új Összetétel-pls válassza ki a FEKETE csomag (PAP+SZÉN), HA a fogak kezelik, pls válassza ki a fekete csomag, vagy KÉK csomag (Szakmai ).

Termékparaméterek

Hasonló áruk