.

.

Baba Biztonsági Takarót, Csecsemő Nyugtató Takaró, Négyzet Kitömött Állat Óvoda Takarókat Teether Bell Teether Gyűrű Kisgyermek(Bagoly)

Baba Biztonsági Takarót, Csecsemő Nyugtató Takaró, Négyzet Kitömött Állat Óvoda Takarókat Teether Bell Teether Gyűrű Kisgyermek(Bagoly)

HUF 1159.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Puha Anyaga : Ez a baba biztonsági takaró puha anyagból, nem irritálják a baba bőrét, valamint biztosítja a kényelmet, valamint a gyermek biztonsága.Bell : Ez a Megnyugtató Takaró engedje hang, ami a baba boldogabb, s ez is segít, hogy a vonat a gyerek kognitív képességeit.Kedves Minták : Ez a csecsemő biztonsági takaró design aranyos minták bell-papír is vonzzák a baba figyelmét hosszabb ideig.Babaköszöntő Ajándékok : Ez az újszülött takaró ajándék babák, amely segíthet a babák átvészelni a nehéz időszakot a fogcsikorgatás.Ezt fel lehet használni különböző módon, például egy nyugtató játék, vagy egy nyál törülköző stb.Tér Sál Mérete : Kb. 25.5 x 25.5 cm/10.0 x 10.0-ban.Teether Méret : Kb. 6,5 x 6,5 cm/2.5 x 2.5.Specifikáció : Elem Típus : Baby Nyugtató Takaró Anyaga : Poliészter Barack Bőr Tér Sál Mérete : Kb. 25.5 x 25.5 cm/10.0 x 10.0, a Teether Méret : Kb. 6,5 x 6,5 cm/2.5 x 2.5 a Megfelelő Életkor : 0-4 Éves korig Csomag Lista : 1x Baba Nyugtató Takaró Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0‑1cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Mivel a különbségek diffaerent monitoron a kép nem tükrözi a tényleges színe elem.

Termékparaméterek

Item Type:
Baby Soothing Blanket Material
Note:
1. Please allow 0‑1cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 2. Due to the differences between diffaerent monitors, the picture may not reflect the actual color of item.

Hasonló áruk