.

.

Creahaus Korszerűsített Forgatható Zuhany, Telefon Tartó, Vízálló Telefon, Zuhanyzó Esetben a Hang Aljzatból, Anti-Köd érintőképernyő, Öntapadó Falra Szerelt Telefon tartó Zuhanyzó ,Fürdőszoba, Konyha(Fehér)

Creahaus Korszerűsített Forgatható Zuhany, Telefon Tartó, Vízálló Telefon, Zuhanyzó Esetben a Hang Aljzatból, Anti-Köd érintőképernyő,

HUF 1264.95

Hozzáférhetőség
Készleten

【Újonnan frissített, zuhany, telefon, vízálló jogosultja】 van átalakították a vízálló zuhany, telefon tulajdonosa szerint a felhasználás helyszínén, több átfogó, teljes funkciók, így kényelmesebb a használata. 【Forog, mint azt akarod,】 A zuhany telefon tok lehet forgatni, hogy különböző szögekből, meg a telefon is játszott vízszintesen vagy függőlegesen, anélkül, hogy ki a telefont.Könnyedén, hogy a telefon működik a helyes irányba. 【Növeli vízálló hang outlet】Ez a kialakítás teszi a fürdőszoba, telefon tulajdonosa hatékonyan vízálló, a telefon hangerejét is hallottam, hogy hangosan.A zuhany alatt van jobb hangminőség menni, zene, videók. 【Nagy felbontású induktív érintőképernyő】A telefon tartó zuhany 0.23 mm-es nagy felbontású érintőképernyő reagál, s hozott egy tökéletes érintés élményt!. 【Egy-kulcs nyílás, gondtalan】 kattintson a felső középső helyzetben a telefon esetében, könnyen nyissa ki, majd csukja be a telefon esetében.Ütés-ingyenes tervezés, nem kár, hogy a fal, közel a falhoz. 【Szélesebb körű kompatibilitás]】A mobiltelefon zuhany tartó hegy alkalmas minden mobil telefonok alatt 7 cm, kompatibilis i Phone 12 Pro Max, valamint egyéb mobiltelefonok.Zuhany, Telefon Tartó.

Termékparaméterek

Hasonló áruk