.

.

DR. Planzen Mesterséges Növények Hegedű Levél fügefa 4 Méter Hamis Növény, a Fekete Füvet Ál Ficus Lyrata 44 Levelek Beltéri Otthoni Irodai Berendezéssel(1 Csomag)

DR. Planzen Mesterséges Növények Hegedű Levél fügefa 4 Méter Hamis Növény, a Fekete Füvet Ál Ficus Lyrata 44 Levelek Beltéri Otthoni

HUF 7398.00

Hozzáférhetőség
Készleten

【Otthon, iroda dekoráció】Mesterséges növények lehet alkalmazni, hogy különböző helyeken, mint például irodák, nappali,pedig egyes helyeken elegendő fény.Ők is folyamatosan hosszú ideig, de ugyanaz marad minden évszakban. 【Egyszerű Karbantartás】Akarok hozzá néhány növény haza?Ez a mesterséges trópusi fa tökéletes az ön számára!Ez a mű fa megszünteti az unalmas dolgokat, mint öntözés, metszés, valamint termékeny.Nem kell aggódnia, hogy lesz-e túlélni, ami nem csak csökkenti a nagy nyomás, hanem ment egy csomó idő.Lehet, hogy a hamis fa egy nagyobb, szebb füves, hogy megfeleljen a lakberendezés.Egyszerűen törölje tisztára egy nedves ruhával, vagy duster, ha ők poros. 【Anyagok】A műanyag, fa, növény készült tartós, prémium poliészter anyag, ők pedig környezetbarát,amelynek hatására nem, vagy csak kis környezetszennyezés, a biztonságos az emberi, illetve háziállatok.Biztos lehet benne, hogy díszítse a haza. 【Egy Ajándék növény, szerető】Hegedű Levél Ábra lehet egy jó ajándék a család és a barátok, akik szeretik a növényeket.Hozzá egy csipetnyi üdítően modern design, hogy a haza. 【, Amit kapsz】4 lábak(körülbelül 125 cm) hegedű levél fügefa 44 Levelek, mért az alsó edény tetején növény, egy 6 hüvelykes pot.

Termékparaméterek

Hasonló áruk