.

.

idio22Q Hörcsög Alagutak Lóg Hörcsög Játékok Cukor Vitorlázó Függőágy Ketrec Kiegészítők Ágynemű Törpe Nyúl Nyuszi, tengerimalac, valamint Egyéb, a Kis Állatok Alagút Játék Függőágyat Anyag ( Színes )

idio22Q Hörcsög Alagutak Lóg Hörcsög Játékok Cukor Vitorlázó Függőágy Ketrec Kiegészítők Ágynemű Törpe Nyúl Nyuszi, tengerimalac, valamint

HUF 1348.65

Hozzáférhetőség
Készleten

Bársony.ANYAG MÉRET : Hossz x Szélesség : 11. 8x 3. 5 inch ( 30x9 cm ), illik a mókusok, cukor sikló, valamint a hörcsögök stb. ( Kérjük, ellenőrizze a méret előtt vásárolt állat ).Készült kényelmes, puha, kiváló minőségű anyagból, itâ€ll biztosítani, valamint szuper kényelmes pihenő hely a nagyon szép.ELŐSEGÍTI a JÁTÉK : EGY titkos kiterjesztett rejtekhely, aludni, játszani a fráterek, ösztönzi a kutatás-alagút tevékenység.Is képes rögzíteni, hogy egy sátor vagy egy ágy külön megvásárolható hogy hozzon létre egy feltárása& gyakorlat hely gazdagítja háziállatok vicces, amikor te nem vagy otthon.MUTI - FUNKCIÓ : Ez az alagút alakú fészek, nem csak a játék, de is lehet, mint egy rejtekhely aludni.Itâ€s egy jó lehetőség, hogy találkozz a természet addicting fut a alagutat oda-vissza, hogy mint egy jó szórakozás.Könnyen, gyorsan rögzíthető, hogy a ketrec belső tartalmazza 3 fém kampó.A KIS ÁLLATOK ALAGÚT : Célja a Kis Állatok, mint a malacok, Törpe Nyúl, Csincsilla, Görények, Cicát, vagy más kisebb háziállatok bujkál, gyakorlása, vagy alszik.ELÉGTÉTELT : Ha bármilyen okból nem vagy teljesen elégedett a vásárlás, egyszerűen tudassa velünk, s mi megpróbáljuk a legjobb, hogy megfeleljen az ön elégedettsége!.Termék részletek Szín : Színes Csomag méret : 11. 8x 3. 5 inch ( 30x9 cm ) Anyaga : : Kis kisállat játék alagút Alkalmazandó tárgyak : hörcsögök, tengerimalacok, törpe nyulak, mókusok, stb.Csomag, Beleértve Alagút x1.

Termékparaméterek

Hasonló áruk