.

.

Mérőszalag Derék Skála Behúzható Mérőszalag, A Fogantyú Fáklya Y-Alakú Intézkedés Háromdimenziós Többfunkciós Mérési Egészségügyi Mérőszalag

Mérőszalag Derék Skála Behúzható Mérőszalag, A Fogantyú Fáklya Y-Alakú Intézkedés Háromdimenziós Többfunkciós Mérési Egészségügyi Mérőszalag

HUF 453.60

Hozzáférhetőség
Készleten

✿1.Precíz, könnyen használható, meg lehet mérni a test minden részét - rossz, mellkas, derék, vádli, comb, fenék, stb. ✿2.Nyomja meg a középső gombot, hogy húzza vissza a kazettát, egyszerűen csak húzza a szalagot, hogy a zár a mérési helyen. ✿3.Segít az intézkedés a tömeg, majd ellenőrizze a haladás, a diéta. ✿4.Alkalmazások : Szabó bolt, ruházati bolt, bevásárlóközpont, home / Jellemzői : Teleszkópos mérőszalag, Sokoldalú, Hordozható, Könnyen kezelhető, Pontos mérleg. ✿5.Típus : Mérőszalag / Anyaga : Műanyag.Leírás : 100% vadonatúj, magas quality Features : Nyomja meg a középső gombot, hogy húzza vissza a kazettát, egyszerűen csak húzza a szalagot, hogy a zár a mérési helyen.Segít az intézkedés a tömeg, majd ellenőrizze a haladás, a diéta.Precíz, könnyen használható, meg lehet mérni a test minden részét - rossz, mellkas, derék, vádli, comb, fenék, stb.Mérőszalag csak, egyéb kiegészítők demo a kép nem tartalmazza!Tulajdonságok : Típus : Szalag Measure Material : Plastic Applications : Szabó bolt, ruházati bolt, bevásárlóközpont, home Features : Teleszkópos mérőszalag, Sokoldalú, Hordozható, Könnyen kezelhető, Pontos scale Dimension : app.15cm/5.91 in Color : White Quantity : 1 Pc Note : 1.A kezdő dimenziója ez a banda 5 cm-es ahelyett, 0 cm, 5 cm-t le kell vonni a mért kerületét, hogy a megfelelő eredményt.2.Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.3.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza : 1 x Pc mérőszalag.

Termékparaméterek

Type:
Tape Measure
Material:
Plastic
Applications:
Tailor shop, clothing shop, shopping mall, home
Features:
Telescopic tape measure, Versatile, Portable, Easy to operate, Accurate scale
Dimension:
app.15cm/5.91in
Color:
White
Quantity:
1 Pc
Note:
1.The starting dimension of this band is 5 cm instead of 0 cm, and 5 cm is subtracted from the measured circumference to get the correct result. :
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 Pc x Tape Measure :

Hasonló áruk