.

.

ÜDV nagynyomású Mosó Tömlő, Autó Mosó Víz Cső,Tisztítás Hosszabbító Tömlő,Víz Tömlő Nyomás Tisztább.1/4-ban. x 25 ft. 3,300 PSI.

ÜDV nagynyomású Mosó Tömlő, Autó Mosó Víz Cső,Tisztítás Hosszabbító Tömlő,Víz Tömlő Nyomás Tisztább.1/4-ban. x 25 ft. 3,300 PSI.

HUF 2563.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Általános tartozékok】Illeszkedjen a legtöbb márka gőzborotva Mesterember, Honda, B&S, Generac, Ryobi, Powerstroke, Simpson, Dewalt.MEGJEGYZÉS : extra 14/15 illik, a Nap Joe, Homdox, de AR blu elektromos mosó. 【Használat esetén, illetve a】nagynyomású mosógép tömlők felszerelt quick-csatlakozás szerelvények, amely lehet gyorsan, könnyen telepíthető, az M22, külső menetes szivattyú pedig szórópisztollyal szerelvények, kérjük, vegye figyelembe, hogy a legmagasabb nyomás 3300 PSI, a legmagasabb a víz hőmérséklete nem haladja meg a 100 ° c, a legalacsonyabb víz hőmérséklet nem esik 0℃. 【A legmagasabb minőségű anyagok】nagynyomású Mosó Tömlő készült legmagasabb minőségű poliészter szálak, illetve alumínium.Innovatív high-tech anyagok, illetve a folyamat menedzsment, újonnan frissített erő, kopásállóság, ez a tökéletes csere, illetve tágulási nagynyomású mosó tömlő, hogy több, Hosszú élettartam. 【Multifunkcionális használatra】használhatja, hogy mossa meg a windows, autó, emelet, medence, feljáró, valamint sok más helyen.Biztonságosan használja ezt a terméket sehová. 【Szakmai értékesítés utáni szolgáltatás csapat】 Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.Méret : 25 FT.

Termékparaméterek

Hasonló áruk