.

.

SZXJJ Biztonsági Tömör Réz Csúszó Dupla Ajtó Bolt, Fa Kerti Kapu, Ajtó Kilincs Hossza 32CM Antik Csúszó Kapu Zár (Szín : Réz Színű)

SZXJJ Biztonsági Tömör Réz Csúszó Dupla Ajtó Bolt, Fa Kerti Kapu, Ajtó Kilincs Hossza 32CM Antik Csúszó Kapu Zár (Szín : Réz Színű)

HUF 19426.50

Hozzáférhetőség
Készleten

Könnyen telepíthető tömör öntött sárgaréz csöve csavarok, antik réz ajtó tolóajtó zár.Nagy teherbírású Csúszó Ajtó Retesz-Zár-Retro stílusú hordó zár a csavarokat, majd a felszíni kopogtat a telepítéshez.Használható függőleges vagy vízszintes, a bal vagy a jobb alkalmazásokat.Erős, hasznos multifunkcionális zár, alkalmas ajtót, pet ajtót, fürdőszoba/hálószoba ajtó, kerítés, ajtó, stb.A hordó bolt bronzból készül, így nagy erő, keménység.Könnyen telepíthető tömör öntött sárgaréz csöve csavarok, antik réz ajtó tolóajtó lock Heavy-Vám Csúszó Ajtó Retesz-Zár-Retro stílusú hordó zár a csavarokat, majd a felszíni kopogtat a telepítéshez.Használható függőleges vagy vízszintes, a bal vagy a jobb alkalmazásokat.Erős, hasznos multifunkcionális zár, alkalmas ajtót, pet ajtót, fürdőszoba/hálószoba ajtó, kerítés, ajtó, stb.A hordó bolt bronzból készül, így nagy erő, keménység.Erős vegyi ellenállás ellenáll a zord körülmények a szabadban, illetve zárt térben anélkül, hogy a rozsdás, vagy gyengült könnyen.Specifikáció : Anyag : Coppersize:32cm Notes : 1. Csak a fő termékek kerülnek értékesítésre, illetve a fennmaradó termékeket csak dekoráció, nem eladó.2. Mivel a különbség a fény, a képernyő, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.3. Mivel kézi mérés, a méret is lehet 1-2 cm rossz.emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb!A csomag tartalma : 1 * a Zár.

Termékparaméterek

Material:
Copper
size:32cm :
Notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale. :
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong. :
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible! :
The package includes:
1 * Door Lock :

Hasonló áruk