.

.

LAJS Alufelni Modell az Autó, Busz Modell, Nem Mérgező, íztelen, Szagtalan Alufelni Anyag Gyűjtemény Gyermekek számára(piros)

LAJS Alufelni Modell az Autó, Busz Modell, Nem Mérgező, íztelen, Szagtalan Alufelni Anyag Gyűjtemény Gyermekek számára(piros)

HUF 7587.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Szerint az eredeti autó 1 : 50 léptékű termelési, élethű forma, megfelelő gyűjtemény, ajándékok, díszítés.Ez a funkció a rugalmasság, a fény, a zene, ugyanabban az időben, amely vonzza a gyermekek figyelmét, s a kíváncsiság.Ez a busz modell készült kiváló minőségű ötvözött anyagok, tartós, kopásálló, ősz ellenálló.A felület fogad el, környezetvédelem festék, nem mérgező, íztelen, szagtalan, alkalmas a gyermekek játszanak.Gyönyörű kivitelezés, alkalmas egy kis ajándék a gyermekek számára, hanem a tökéletes ajándék modell szerelmeseinek.Szolgáltatás : 1. Szerint az eredeti autó 1 : 50 léptékű termelési, élethű forma, megfelelő gyűjtemény, ajándékok, díszítés.2. A felület fogad el, környezetvédelem festék, nem mérgező, íztelen, szagtalan, alkalmas a gyermekek játszanak.3. Ez a busz modell készült kiváló minőségű ötvözött anyagok, tartós, kopásálló, ősz ellenálló.4. Ez a funkció a rugalmasság, a fény, a zene, ugyanabban az időben, amely vonzza a gyermekek figyelmét, s a kíváncsiság.5. Gyönyörű kivitelezés, alkalmas egy kis ajándék a gyermekek számára, hanem a tökéletes ajándék modell szerelmeseinek.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Busz Toy Material : Alufelni, Műszaki Műanyag Kiegészítők, Elektronikus Component Color : Sárga, Piros, Fehér (Opcionális) Méretarány : 1 : 50 Functions : Pull-Hátul, Világítás, Zene, Ajtó Opening Battery : 3 x AG13 Gombot Batteries Bus Méret : Kb. 19x5.3x4cm / 7.5x2.1x1.6in Package Méret : Kb. 24x8.5x6cm / 9.4x3.3x2.4 a Csomag Lista : 1 x Busz Játék.

Termékparaméterek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bus Toy
Material:
Alloy, Engineering Plastic Accessories, Electronic Component
Color:
Yellow, Red, White (Optional)
Scale:
1
Functions:
Pull-Back, Lighting, Music, Door Opening
Battery:
3 x AG13 Button Batteries
Bus Size:
Approx. 19x5.3x4cm / 7.5x2.1x1.6in
Package Size:
Approx. 24x8.5x6cm / 9.4x3.3x2.4in
Package List:
1 x Bus Toy :

Hasonló áruk