.

.

Seaintheson 24 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike Tinédzserek, mind a Felnőttek(A Gyermekek a Felnőttek ) (piros)

Seaintheson 24 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike Tinédzserek,

HUF 2524.50

Hozzáférhetőség
Készleten

Kérjük, bukósisak, meg lovagolni biztonságosan (a termék nem tartalmazza a sisak)5.Szabadulj Meg A Bajt, A Kerékpár, Hogy Nehéz Cipelni, Tedd Be A Csomagtartóba, Majd Vigye Be A Metróba.Ez A 24 Hüvelykes Kerékpár 3 Gears Első Váltó 7 Fogaskerekek Váltó Szállít 21 Sebesség Ultra Sima Váltás.Mielőtt lovaglás biztonságosan, győződjön meg róla, hogy teljesen telepített, illetve biztosított. Minden eszközt tartalmaz a csomag, kiegészítő tools4. Körülbelül alkalmazandó tömeg tartomány magasság : 160-185cm/5.Minden terepre alkalmas, Széles Bütykös Hegy Gumik Ülni, Könnyű, Tartós, Könnyűfém Keréktárcsák Hozzá A Stabilitás.?【21 Sebesség Szakmai Transmissiona】Ez a 26in Mountain Bike Ravaszt Váltókar Ötvözi A Hátsó, Derailleurs Kiszállítani a váltás Könnyű, Sima, Ez a Hegy Kerékpárok A Férfiak Számára, a hegynek Felfelé Mászni, Lefelé a Lovaglás, Vagy a Tiszta Gyorsulás, Hogy ne Nyomja Át Bármilyen Terepen Az Utak.Mi nem nyújt semmilyen online fizetett vagy ingyenes kerékpár közgyűlés services2. ?【Magas Széntartalmú Acél Kettős Felfüggesztés Mountain Bike Keret】21 Sebesség Fogaskerekek, Lehetővé Teszi, Hogy Váltsunk Át A Fogaskerekek Nagyon Gyorsan Az Ujját, Tippek, Szóval Gyorsan Válassza Ki A Felszerelés Minden Terepen. ?【Legjobb Választás】Kerékpár Vagy A Túlsúlyos Termékek, Ha Vannak Karcolások Vagy Okozott Kárért Során A Hajózás, Akkor Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba Közvetlenül A Segítséget.Óvintézkedések : 1. Amikor az áru megérkezik, 85% - a kerékpárok volna össze. ?【Gyorsan Összecsukható Keret Hegy Kerékpárok】Összecsukható Kerékpárok A Felnőttek 24.2-6ft Package Tartalma : 1x bicycle1x alkatrészek kit1x kézikönyv. Nem lovagol a rossz idő, mint a hó, eső, stb. A kerékpár telepítési utasításokat tartalmaz a csomag, kérlek, olvasd el, majd állítsa be a fék, sebesség rendszer előtt figyelmesen a bicycle3.Ismételt Összecsukható Teszt, Nem Könnyű Deformáció, Laza., hogy elkerüljék a accidents6.Élvezze A Különböző Sebesség Kerékpáros Élményt, Mint A Szél, Üldöző.Mi Mindent Megteszünk, Hogy Megoldja A Problémát A Leggyorsabb!、。。.

Termékparaméterek

Hasonló áruk