.

.

JINParts Akkumulátor hátlap Akkumulátor hátlap Huawei Nova 6 4G(Légzés, Kristály) Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek (Szín : Kék)

JINParts Akkumulátor hátlap Akkumulátor hátlap Huawei Nova 6 4G(Légzés, Kristály) Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek (Szín : Kék)

HUF 11286.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Magas minőségű mobil telefon csere tartozékok, hagyja, hogy a mobiltelefon teljesítmény vissza.Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen elemet egy újra.Által készített szakmai mobiltelefon-gyártók,teljesen illik dolgozni.Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a termék kaphat, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy küldje el újra.Javasoljuk, hogy telepítse szakmailag, mert a javítás, az alkatrészek, nagyon törékeny, valamint szakszerűtlen telepítés könnyen károsíthatja a telefont.Akkumulátor hátlap Huawei Nova 6 4 G(Légzés, Kristály).Üdv vásárolni!1. Hátlap csere Huawei Nova 6 4 G2. Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen vissza a ház fedelét egy új one3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping4. Teljesen fitt, work5. Javasoljuk, szakmai telepítés.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere parts Back fedezni huawei Back fedél csere huawei Back fedezze replacement Back fedezze tartozékok.

Termékparaméterek

Hasonló áruk