.

.

Szépség Örökre Indiai Test Hullám Haj 3 Csomag póthajak, Feldolgozatlan Emberi Szűz hajadra Természetes Szín 95-100g/db (14 16 18)

Szépség Örökre Indiai Test Hullám Haj 3 Csomag póthajak, Feldolgozatlan Emberi Szűz hajadra Természetes Szín 95-100g/db (14 16

HUF 16024.50

Hozzáférhetőség
Készleten

A haj Minősége : nem szórnak, nem gubanc, vágva fiatal női fej közvetlenül.Javasoljuk, hogy mély állapot, haj után vegyileg kezelni haját, hogy tartsa meg egészséges, fényes, gyönyörű. Lehet festem a hajam?Igen.Textúra : Indiai Test Hullám.Szépség Örökre haj feldolgozott használata nélkül vegyi anyagok.Haj Súly : 95-100g/csomag. 95g-100% csomagot,35g/darab bezárása.Haja Színe : Natúr színű, lehet festett, mint a saját haját. Lehet újraformázni a hajat a hajad ?Igen.Így újraformázni a hajat könnyen. Meddig tart?Ez attól függ, hogy megmaradjon. Hány csomag teljes fejét?A 8-18 hüvelyk haj, 3 csomag tele volt normális nagyságú feje, a 20-28 hüvelykes,4 csomag több teljes .Haj Hossza : 8inch -30inch.Növelheti az élet, a szövés, azáltal, hogy megfelelő ellátást 2.Amikor a stílus a fűtési eszközök nagyon fontos, hogy a hő védő szérum vagy spray, amely az alkohol ingyenes.Hogyan mérjük a hossza ?A : Kérlek, nyújtsd a haja egyenes lenni, akkor ez az intézkedés .Haj Anyaga : 100% Szűz Emberi Haj, Osztály 8 A Indiai Test Hullám Haj.Hossz : A hosszúság mérése, amikor kiegyenesedett.Szépség Örökre Globális Emberi Haj Vállalkozás , amely egy nagy gyár, több mint 20 éves tapasztalattal .Kínálunk szűz hajadra a különböző stílusok póthajak, beleértve az egyenes, laza hullám, a test hullám, mély hullám, göndör, természetes hullám hullámot, illetve a bezárások ,amelyek természetes, kémiailag nem kezelt.Anyag : 100% Feldolgozatlan Szűz Emberi Haj.

Termékparaméterek

Hasonló áruk