.

.

2022 Smart Vezeték nélküli Töltő, Telefon Tartó, Okos Vezeték nélküli Auto-Érzékelő Autó, Telefon tulajdonosa Töltő, Qi 10w Gyors Töltés & Műszerfal Autós Telefon tartó Összes Mobiltelefon (piros)

2022 Smart Vezeték nélküli Töltő, Telefon Tartó, Okos Vezeték nélküli Auto-Érzékelő Autó, Telefon tulajdonosa Töltő, Qi 10w Gyors Töltés

HUF 3643.65

Hozzáférhetőség
Készleten

????【GYORS TÖLTÉS】 - használható minden QI szabvány telefonok, Elfogadja magas töltés hatékonysága korszerűsített független tekercs, a vezeték nélküli gyors töltést biztosít a gyorsabb töltés, mint a legtöbb vezeték nélküli autós töltő-hegy a piacon.【Vezeték nélküli töltés Qi-kompatibilis, Gyors Töltés készülékek csak】. ????【2 AZ 1-ben DESIGN】- Egyesíti a vezeték nélküli töltő & autós tartó Tervezés, kínál gyors töltés a telefon menti a szórakozik a kábeleket, majd az esetekben vezetés közben.Szilikon konzol, egyszerű telepítés használata. ????【INTELLIGENS INDUKCIÓS AUTOMATIKUS KLIP】- Ha a telefont közel 3 cm az infra-auto-érzékelési terület az autós telefon tartó, a szélessége a jogosult lehet rugalmasan igazítani, hogy tartsa telefonok mérete : 4.0-6.0 be automatikusan. 360 fokos forgatás, válasszon egy kényelmes szögben használható. ????【BIZTONSÁGOS HASZNÁLATA】 - a levegő vent mount sokkal könnyebb az ön számára, hogy a telefon az autó okoz kevésbé zavaró vezetés közben. 20-szor stabil frissítés.A független nagy tekercs, valamint egy átfogó biztonsági vezérlő chip, funkciók hőmérséklet-szabályozás, túláram védelem rövidzárlat elleni védelem. ????【NAGYSZERŰ AJÁNDÉK ÖTLET】 - akarod, hogy a barátod /családi /baráti /Vezető colleaguesa meglepetést?Ez egy ideális ünnepi ajándék a szerelmesek, családok, barátok.

Termékparaméterek

Hasonló áruk