.

.

YYFANGYF Kerekes Mosodai Kocsi, Rozsdamentes Acél Vászon Kocsi Tiszta Szobaszerviz Kosár Kereskedelmi Takarítás Kocsit az Iskolába, Irodába, Boltba (Szín : Kék, Méret : B)

YYFANGYF Kerekes Mosodai Kocsi, Rozsdamentes Acél Vászon Kocsi Tiszta Szobaszerviz Kosár Kereskedelmi Takarítás Kocsit az Iskolába,

HUF 2997.00

Hozzáférhetőség
Készleten

▶ A fénymásoló : van egy acélcső váz, dupla tolózárok támogatott végig a bázis; a masszív alsó cső tartós, nagyon alkalmas a kis terek, mint studios and apartments. ▶ Mobil, hordozható : a magas, kerek kézikocsit könnyű tolni, húzni; kerekek fém hardver tud nyújtani sima csúszó mobilitás nehéz a padlót, szőnyegeket. ▶ Jellemzők : Levehető rozsdamentes acél konzol, cserélhető, ha nem használja, helyet takarít meg, így könnyen hordozható, tárolja a csomagot, ultra-csendes, görgők, könnyen mozgatható. ▶ Tárolás : a Könyveket, a gyerekek játékokat lehet tárolni; ezenkívül, a szekrényben, a hálószobában vagy tárolása piszkos ruhát extra kényelmes tárolási helyet, ami kiváló dekoráció tároló. ▶ Multifunkcionális : könnyen szállítható, akkor is használni, hogy vegye fel a játékok vagy más egyebeket.Ezt fel lehet használni a takarók, paplanok, ruha, törölköző, játékok, a meleg otthon, távol a káosz.

Termékparaméterek

Hasonló áruk