.

.

Kormány Igazító a Mezőnyben Bike - Nincs Váll, Nyak Fáj a Fájdalom, Jobb Testtartás Mezőnyben Tartozékok(Nem Kompatibilis a Mezőnyben Bike +)

Kormány Igazító a Mezőnyben Bike - Nincs Váll, Nyak Fáj a Fájdalom, Jobb Testtartás Mezőnyben Tartozékok(Nem Kompatibilis a Mezőnyben

HUF 2902.50

Hozzáférhetőség
Készleten

- Búcsúzni fáj a nyaka, fáj, fáj a vállam.A kárbecslő lehetővé teszi, hogy állítsa be a kormány, hogy illeszkedjen a szervezetnek szüksége van.Hozza a legjobb gyakorlása érzem, a Mezőnyben kerékpár. - Könnyen mozog, akár 3 centit előre, vagy akár 3 cm-hátra, valamint egy további 1-1/4" mindkét irányba egy egyszerű beállítás, hogy az alaplap. -Könnyen telepíthető 4 szerelési kötőelemek, egyszerű rögzítő indítványt, hogy tartsa szilárdan a helyén. - Készült, magas minőségű alumínium ötvözetből anyag.Fekete eloxált merev design egy tiszta folyadék nézd meg szilárd érzem, lovaglás közben. -Biztosítunk 12 hónap garancia minden egyéni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma az elem, akkor cserélje ki ingyen.

Termékparaméterek

Hasonló áruk