.

.

Fülhallgató, Fejhallgató, Vékony, Bluetooth Headset, Vezeték Nélküli Bluetooth Hangszóró V5.0 kihangosító, Fülhallgató, Beépített Mikrofon, a Vezetés az Üzleti Office Home (Bab, Gomb-Fehér-MB12)

Fülhallgató, Fejhallgató, Vékony, Bluetooth Headset, Vezeték Nélküli Bluetooth Hangszóró V5.0 kihangosító, Fülhallgató, Beépített Mikrofon,

HUF 3913.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Hosszú élettartamú akkumulátor-élettartam】Ez a vékony vezeték nélküli fülhallgató, csak töltés, 2 óra, akkor ez egy egész nap.Hosszú beszélgetési idő, illetve a készenléti ideje 360 óra.Kérem töltse fel teljesen az első alkalommal, amikor használja. 【Kényelmes rajta design】Csak 10g,A könnyű Légi kék Bluetooth headset nem okoz semmilyen terhet a füled, ez nagyon könnyű, így tudja biztosítani a tartós viselet, ami előnyös az embereket; 360 állítható füldugót a bal vagy a jobb fülem nyugodtan kapcsoló.Ugyancsak ide tartozik a fül horgok. 【Széles körben kompatibilis】Bluetooth headset vagy használt i Phone sorozat, Samsung, HTC, LG, SONY, PC, laptop, stb. i Pad, i Pod touch, LG G2, Samsung S7 S6, LG, Motorola, LG, SONY, más Android telefonok, Számítógépek , Laptop, stb. 【CVC 6.0 kihangosított hívás】Bluetooth headset fogad el CVC 6.0 zajcsökkentő technológia.Hogy ez te vagy, a másik végén, a hang, a hívás közben nagyon világos.Jó hangminőség. 【Bluetooth 5.0 technológia】Lehet összekapcsolni, gyorsan, stabilan, bármilyen i OS, Android okostelefonok, táblagépek, vagy laptopok, hogy nem több, mint 10 méter távolságra.Méret : Bab | Szín : Gomb-Fehér-MB12.

Termékparaméterek

Hasonló áruk