.

.

LCFA 300 Db #12 x 1' Hex Mosó Fejét önfúró fémlemez Tek Csavarokat Fúró Pont, Rozsdamentes Acél 410, önfúró,Dió Vezető, Vízálló Tömítés Tartalmazza.

LCFA 300 Db 12 x 1' Hex Mosó Fejét önfúró fémlemez Tek Csavarokat Fúró Pont, Rozsdamentes Acél 410, önfúró,Dió Vezető, Vízálló Tömítés

HUF 4048.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Típus】300 DB #12 x 1" Hex Mosó Fejét önfúró fémlemez Tek Csavarokat. 【Csavar Hossza】 1 inch vagy 25mm (mérve a fej alatt); Mosógép Fej Átmérő : 12mm (max); Magassága a Fej : 5 mm (max). 【Külső Hex merevlemez Mérete】 5/16 hüvelykes; Fej : Hex Mosógép; Szál Átmérője : 5,5 mm. 【Pont Típusú】 önfúró Pont, #3, megfelelő anyag vastagságok akár 0.21". 【410-es Rozsdamentes acél (nem bevonat kívül) 】Ami jobb, mint a hagyományos acél, cink bevonatú kötőelemek, biztosítja a jó erőt, korrózióval szembeni ellenállás, a rossz környezet.A cink Bevonatú szénacél, nagyobb keménység, szín cink bevonatú, fokozza a képesség, anti-korrózió, valamint anti-rozsda.Ez biztosítja a tökéletes erő, jó korrózióállóság a rossz környezetben, mint a magas hőmérséklet, hideg időjárás, magas páratartalmú területeken, anélkül, hogy a időigényes, költséges karbantartást.Teks önfúró csavar biztosítani kell a biztonságos rögzítő erős gazdaság teljesítménye, anélkül, hogy fúrjon elő.Hex mosó fejét önfúró csavarok célja a gyakorlat pont a tipp, hogy fúrjon elő a csavar lyuk, mint te menj egy izgalmas-likeinch akció (menetvágó vagy fúrás), hogy megszüntesse külön fúró, menetfúró, valamint a szerelési műveletek.A hossza a gyakorlat határozza meg, hogy az anyag vastagsága, amely a csavart megbízhatóan áthatolni.Ez elsősorban az acél szerkezet caigang watt befektetett is használható rögzítéséről egyszerű építése a lemez anyaga.Ők ideális használható fa, fém vagy egyéb kemény anyagok, valamint ismert a effecient alkalmazás teljesítmény-visszatartás.Látni lehetett őket, mert ezek széles körben használják a különböző iparágak, mint például építőipari, mérnöki, összeszerelés stb.

Termékparaméterek

Hasonló áruk