.

.

Földalatti Drótot Lokátor, Vezeték Tracker Teszt Kábel Hálózati Telefon föld alatt Cső -, Elektromos Áramkörök, Csővezetékek, Biztosítékok, Kapcsolók, rövidzárlat Finder(MY6818)

Földalatti Drótot Lokátor, Vezeték Tracker Teszt Kábel Hálózati Telefon föld alatt Cső -, Elektromos Áramkörök, Csővezetékek, Biztosítékok,

HUF 28348.65

Hozzáférhetőség
Készleten

A Jeladó a funkció önellenőrzés felismerni saját munka állapotának megjelenítéséhez az LCD-képernyőn a felhasználók referencia. A vevő lehet söpörni frekvencia automatikusan. Tömörség-tartósság, valamint a hordozhatóság 7. Némítás Funkció.MY6818 vezeték tracker készült kiváló minőségű ABS anyag, amely erős, tartós.A működési elv az, hogy az adó küld egy gyenge HÁLÓZATI feszültség az érzékelő kábel generál egy elektromos mező, aztán a detektor közel az elektromos mezőt generál, az indukált feszültség, akkor a digitálisan feldolgozott, hogy adja át az érzékelő jelet LCD kijelző feldolgozás, gyorsan segít észlelni a helyen hibás a kábel.Kimutatására, vezetékek, villamos vonalak-víz/gázvezetékek eltemetve-fal, vagy föld;. Zseblámpa Funkció.Kimutatására megszakítás rövid-áramkörök-padlófűtés;.Kimutatására megszakítások, majd rövidzárlat a kábeleket, majd az elektromos vezetékek eltemetve-fal, vagy föld;. Automatikus kikapcsolás 10 perc alatt.

Termékparaméterek

Hasonló áruk