.

.

Samsung A21 Esetben Galaxy A21 Esetben képernyővédő fólia, Yiakeng Katonai Védelmi Esetekben a Gyűrű a Samsung Galaxy A21 (Lila)

Samsung A21 Esetben Galaxy A21 Esetben képernyővédő fólia, Yiakeng Katonai Védelmi Esetekben a Gyűrű a Samsung Galaxy A21 (Lila)

HUF 1617.30

Hozzáférhetőség
Készleten

1.Samsung Galaxy A21 Esetben képernyővédő fólia, Yiakeng Katonai Védelmi Esetekben a Gyűrű a Samsung Galaxy A21. 2. Egyedi szélén TPU kombinálva, beépített PC megvédeni a telefont a csepp, karcos vagy dudorok Samsung A21. 3. Samsung Galaxy A21 Esetben tökéletes kivágások hangszóró, kamera, valamint a töltés lyuk lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető minden funkció, kényelmes a töltés, a telefon, anélkül, hogy vegye le a Galaxy A21 esetben. 4. Fém gyűrű kitámasztó lehet forgatni 360°,könnyű forgatni, erős az ügyben.Samsung A21 Esetben, Beépített állvány ad a kényelem videók, filmek a kihangosító a kívánt kényelem, stabilitás. 5. Samsung Galaxy A21 Esetben jön 120 nap garancia.Ha bármilyen kérdése van, vagy bármit érzel, elégedetlen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk E-mailben.Mi lesz boldog, hogy megoldja neked 24 órán belül. 1 .Kompatibilis : Samsung Galaxy A212. az ügyet nem teszi lehetővé a vezeték nélküli töltés.Kérjük, távolítsa el, mielőtt forgalomba a vezeték nélküli töltő.3. Minden esetben csomag jön 1 db magas színvonalú, ingyenes képernyővédő fólia, amely adja meg a telefon egy átfogóbb védelmet.4. Beépített fém mágneses lap stabil adszorpciós, amely közvetlenül adszorbeált a mágneses autós tartó jogosult.5. Cserére vagy a vételár visszatérítésére semmilyen minőségi kérdések merülnek fel során a 120 nap.Üdvözöljük a kapcsolatot az értékesítés utáni szolgáltatás bármikor.

Termékparaméterek

Hasonló áruk