.

.

Öntöttvas Kettlebell Súlya a Home Gym Fitness & súlyzós Edzés 6KG-20KG Statikus Elektromosság Színes Kör Kettlebell Fekete (Méret : 6kg)

Öntöttvas Kettlebell Súlya a Home Gym Fitness & súlyzós Edzés 6KG-20KG Statikus Elektromosság Színes Kör Kettlebell Fekete (Méret :

HUF 9855.00

Hozzáférhetőség
Készleten

➤Anyag : öntöttvas. ➤Vonatkozó forgatókönyvek : fitness gépek, fitness test, sport trendeket. ➤Súly : 6kg, 8 kg, 10 kg, 12kg, 16kg, 20kg. ➤A boltban a különböző stílusok, színek, el kellene menni a boltba, hogy ellenőrizze.Anyaga : öntött iron Applicable forgatókönyv : fitness gépek, fitness test, sport trends Weight : 6kg, 8 kg, 10 kg, 12kg, 16kg, 20kg Note : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel különbségeket, a különböző monitorok lehet, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt, győződjön meg arról, hogy a stílus ugyanaz, mint látható a képen.Jól kézi műszer finom hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.➤ Szállítási idő 10-25 nap➤Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.➤Ha kell, hogy más stílusok, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.

Termékparaméterek

Hasonló áruk