.

.

Törölközőt Gyűrűk Törölközőt Gyűrű, Réz Törölközőt Gyűrű, Arany Wc törülközőtartó, Kerek Törölközőt Gyűrű, Fürdőszoba (Szín : Arany Méret : 7.68 hüvelyk)

Törölközőt Gyűrűk Törölközőt Gyűrű, Réz Törölközőt Gyűrű, Arany Wc törülközőtartó, Kerek Törölközőt Gyűrű, Fürdőszoba (Szín : Arany

HUF 1876.50

Hozzáférhetőség
Készleten

A falra szerelt törölközőt gyűrű, a törülközőtartó kiáll megfelelő távolságban a falon, kompakt elég nem foglal túl sok helyet.◇Szállítási lista : Törölköző gyűrű*1 Egyéb elemek kellékek◇Szállítási idő : 15-30 munkanap◇Precautions1. ★【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】 : Készült összes réz, erős, teherbíró, valamint karcálló.◇Termék neve : Törölköző gyűrű◇Termék anyaga : fém◇Termék színe : arany◇Termék méret : 7.Lehet lógni, fürdőszoba kiegészítők, konyhai eszközök, napi szükségletek, stb. ★【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】 : a Telepítés egyszerű, kényelmes, nem kell lyukak, közel a falhoz, nem fáj a falon.Hagyd, hogy a helytakarékos törülközőtartó bizonyítják, hogy a sokoldalúság.A sima, széle a fürdőszobában törölköző vasúti képes megvédeni a testet a karcolásoktól. Hatására a különböző felvételi fények, különböző állásfoglalások a monitor, van egy bizonyos szín különbség, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. ★【TISZTA, BIZTONSÁGOS】 : A kéztörlő tartó fürdőszoba nagyon alkalmas kéztörlő, tisztítás törölköző, szembe törölközőt.A törülközőt gyűrű biztonságos a gyermekek számára. ★【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】 : Ha bármilyen probléma a vásárlóerő a fürdőszobában törölköző tartó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül, de mi lesz boldog, hogy téged szolgáljon.Szívesen, sok törölközőt gyűrűk a boltban, hogy keresse meg.Alkalmas száraz kezét, ne aggódj, csepegő víz az egész szobát, tisztán tartani, nem lesz vizes.

Termékparaméterek

Hasonló áruk