.

.

HAPPYPOPO TÜKÖRREFLEXES Fényképezőgép Magic arm Univerzális Konzol, Monitor Tartó Idegen Kéz meleg Cipő Labda Feje Kicsi, Idegen Kéz (Piros)

HAPPYPOPO TÜKÖRREFLEXES Fényképezőgép Magic arm Univerzális Konzol, Monitor Tartó Idegen Kéz meleg Cipő Labda Feje Kicsi, Idegen Kéz

HUF 3103.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Sokoldalúság】Univerzális dupla labda fejét a hideg cipő 1/4" csavar mindkét végén. 【360 fokban elforgatható】 A labdát jogosultja könnyen meg lehet forgatni 360 fokban által meghatározott oldalon a szárnyas anyát. 【RETESZELŐ GOMB】A zár gomb segítségével gyorsan rendbe működik a labda fejét. 【TÖBBFUNKCIÓS】lehet felszerelni, hogy egy ketrec vagy a fényképezőgép vakupapucs-hegy, valamint lehetővé teszi a kapcsolatot a teljes körű videó tartozékok.Top 1/4 hüvelyk csavart monitor LED. 【Megjegyzés】Nem ajánlott a monitorok vagy LED több, mint 4 kg/8.8 kg.HAPPYPOPO A Kettős Labda Fejét a Hideg Cipő Hüvelykujj Csavart egy sokoldalú kettős labda fejét egy szexi cipő adaptert, 1/4" csavar mindkét végén.Ez lehetővé teszi a szereléshez monitor, LED világítás, DSLR kamerák.

Termékparaméterek

Hasonló áruk