.

.

VENLING Joystick Sapkák a Nintendo Kapcsoló & Lite, 4db Puha Szilikon Hüvelykujj Markolat Sapkák a Kapcsoló Fedelét Ergonomikus Joycon Vezérlő Kiterjed Beállítja, Macska Karom Célja, Öröm-Con Analóg Kiterjed (Blue & Rózsaszín)

VENLING Joystick Sapkák a Nintendo Kapcsoló & Lite, 4db Puha Szilikon Hüvelykujj Markolat Sapkák a Kapcsoló Fedelét Ergonomikus Joycon

HUF 11542.50

Hozzáférhetőség
Készleten

4 db hüvelykujj markolat borító készlet.Célja a Nintendo Kapcsoló & Switch Lite.Véd a karcolások, por, véletlenül dudorok, illetve bármilyen egyéb kárért.Szilikon joystick kiterjed.Vigyázz a hüvelykujja.Készült nem mérgező anyag.Nem csúszik. ***KOMPATIBILIS A Nintendo Kapcsoló/Nintendo Kapcsoló Lite****[Aranyos Macska Karom Design]Aranyos & aranyos macska mancsa tervezés növeli a kényelmes érzés, öröm, élmény játékok.*[Testreszabása a joystick]4 db különböző édes színek, lehet díszíteni a Nintendo Kapcsolót(vagy a Kapcsoló Lite), ahogy tetszik.*[Könnyű Telepítés]1. Lépés : Flip szélére a joystick kap.2. lépés : Helyezze a Joy-con botot.3. lépés : Állítsa be a pozíciót, majd fordítsa meg a szélét, hogy fedezze a joystickot, hogy teljes mértékben.

Termékparaméterek

Hasonló áruk