.

.

QDY -Kémény Elsöprő Készlet, Könnyű Csatlakoztatás Kémény Ecset, Kandalló Kémény, Kémény Tisztító Készlet 6/9/12/15 Rudak, Tisztító, Szárító Ventillátor/Csatorna,410 mm,6 Rúd

QDY -Kémény Elsöprő Készlet, Könnyű Csatlakoztatás Kémény Ecset, Kandalló Kémény, Kémény Tisztító Készlet 6/9/12/15 Rudak, Tisztító,

HUF 1431.00

Hozzáférhetőség
Készleten

♦ Csomag, Beleértve Beleértve 6/9/12/15 Rugalmas Rúd + 1 Kefét + 1 x Hosszú Kefe + 1 x Chuck Adapter + 1 x Kis Csavarkulcs.Az ecset feje hossza 10 cm.Ez akkor hasznos, de egy tökéletes tisztító készlet. ♦ Könnyen Használható .. Ez a szárító ventillátor ecset is használható fúró (nem tartozék), vagy kézzel.Gyakorlat adapter csatlakoztatására használható rudak elektromos fúró segítségével nagy forgási erő, a szőrt eltávolítani még a legmakacsabb felhalmozódik a szárító ventillátor.A rúd rugalmas, hajlít tökéletesen nehéz csövekhez. ♦ Erős, Hatékony Erős, hatékony : A sörték erős tisztító erő segít, hogy megszüntesse a legtöbb lázadó betétek a füstgáz vagy a kandalló.Ez segít megakadályozni, hogy a kémény a eltömődés, majd kigyulladt. ♦ Szakmai Használni .. Kefék lehet használni, hogy tiszta csövek, kémények, szárító ventillátor s más helyeken, valamint az alkalmazási köre nagyon széles.Tisztítás a szárító ventillátor egyedül, pénzt takarít meg.Is segít elkerülni a költséges javításokat a földet felépíteni, vagy a véletlen tűz. ♦ Magas minőségű Anyagok .. A hajlékony rudak tartós, kemény, hajlítható lesz, kényelmes számodra, hogy tisztítsa meg a kémény könyök, tiszta, a kémény minden irányba, anélkül, hogy zsákutca.Szerint a tényleges kiválasztása a megfelelő rúd hossza, a kémény hatékonyan lehet tisztítani az alsó, a felső.Méret : 6 Rúd | Szín : 410 mm.

Termékparaméterek

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch :
Packing List:
1 x Brush Head :
1 x (410mm/610mm) 6/9/12/15 Rods :
1 x Long Brush :
1 x Chuck Adapter :
1 x Small Wrench :
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used. :
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering. :
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :

Hasonló áruk