.

.

Miss Lil USA Smink Szivacs Blender Többszínű Set - Nem Latex, Puha, Szakmai Szépség Szivacs Alapítvány Keverési Turmixgép a Tojás az Esetben, Hibátlan a Krém, Por illetve Folyékony... (8DB, Rózsaszín, Meztelen)

Miss Lil USA Smink Szivacs Blender Többszínű Set - Nem Latex, Puha, Szakmai Szépség Szivacs Alapítvány Keverési Turmixgép a Tojás az

HUF 2563.65

Hozzáférhetőség
Készleten

【Prémium smink szivacs készlet】 : A szépség szivacs keverők készült non-latex anyaga : nagyon puha érzést.Ez finomítja a pórusokat, csökkenti az allergia alapítvány hulladék.Ez is jól rugalmasságát.Jön 1 tojás dobozban tartani, pormentes, száraz. 【Kozmetikai hulladék kerülni】 : A smink szivacs turmixgép nem szívja magába a túl sok alapja.Így csökkenti a hulladékot a krém, pír, illetve egyéb kozmetikumok.A szépség smink blender szivacs ad egy tökéletes smink alkalmazás, mint egy profi sminkes alkalmazni smink a bőr. 【Többcélú】 : Kozmetikai szivacs blender készletet mindenféle kozmetikumok.Jön a különböző formájú, több színben.Alkalmas minden területen körül az arcát, még akkor is, például az orr szárny, bőr körül a szeme.Ők is tökéletes arcát alapítvány a smink. 【Száraz, az alsó része, az arc, a homlok, illetve egyéb alkatrészek.A mellékelt tojás karton teszi a könnyebb tárolás, valamint pormentes.

Termékparaméterek

Hasonló áruk