.

.

Gáz Hegesztésre Oxigén-Acetilén/Propán Gázégő Fűtés Fáklya Javítás A Klímaberendezés Réz/Alumínium Hegesztés (Tipp Tisztább)

Gáz Hegesztésre Oxigén-Acetilén/Propán Gázégő Fűtés Fáklya Javítás A Klímaberendezés Réz/Alumínium Hegesztés (Tipp Tisztább)

HUF 992.25

Hozzáférhetőség
Készleten

Biztosítunk széles Gáz Hegesztésre a lehetőség, az elejétől H01-2 H01-6 H01-12. A főbb részek által készített Réz/Rozsdamentes Acél, amely hőálló, megbízható.Ilyen Gáz Hegesztésre népszerű a klímaberendezés alkalmazása, mint például a réz/alumínium cső javítás/hegesztés/fugázó, ez hozza sokkal jobb, fűtési teljesítmény bután, mint a fáklya.Ez által a gyár, amely OEM számos nemzetközi márka; a minőség állandó.A gáz csatlakozás alkalmas csövek : 4mm (0.157") H01-2, / 8mm (0.315") mások.Biztosítunk széles Gáz Hegesztésre a lehetőség, az elejétől H01-2 H01-6 H01-12. A főbb részek által készített Réz/Rozsdamentes Acél, amely hőálló, megbízható.Ilyen Gáz Hegesztésre népszerű a klímaberendezés alkalmazása, mint például a réz/alumínium cső javítás/hegesztés/fugázó, ez hozza sokkal jobb, fűtési teljesítmény bután, mint a fáklya.Ez által a gyár, amely OEM számos nemzetközi márka; a minőség állandó.A gáz csatlakozás alkalmas csövek : 4mm (0.157") H01-2, / 8mm (0.315") mások.Csomag : 1db (kérjük, válassza ki a) a Művelet tulajdonságok : használata hegesztésre, valamint a fáklyát meg kell felelniük az alábbi rendelkezések : 1. szükséges, hogy ellenőrizze a ejekciós feltétel használata előtt a hegesztés pillanatban vág a pillanatban.Ha az ejekciós nem normális, meg kell javítani, de lehet használni a szokásos hátsó. 2. a fáklyát, majd a fáklyát a gyújtás előtt, ellenőrizni kell, hogy a kapcsolatot, majd zárja a szerelvényt, de a szerelvény kapcsolatok nem szivároghat; hegesztés fúvóka fúvóka eltömődés, nincs szivárgás.A használata a folyamat, mint például a hegesztés vagy lángvágót gáz folyosón, majd egy szelep szivárgás jelenség, azonnal hagyja abba a munkát javított, mielőtt használja. 3. szigorúan tilos csatlakoztassa a hegesztés, vagy vágó fúvóka a kezével, vagy más tárgyakat, amikor az oxigén-szelep-acetilén szelep nyitott vagy, ugyanakkor. 4. fúvóka, vagy vágó fúvóka nem kell túlmelegedett.Ha a hőmérséklet túl magas, meg kell hűteni. 5. gáz hegesztés vagy lángvágót nem festett zsír.

Termékparaméterek

The use of a welding torch and torch should comply with the following provisions:
1. it is necessary to check the ejection condition before using the welding moment and cutting moment. When the ejection is not normal, it must be repaired, and it can be used in the normal rear. :
2. torch and torch before ignition, should check the connection and close the valve, and valve connections shall not leak; welding nozzle, nozzle clogging, no leakage. The use of the process, such as welding and cutting torch gas passage and a valve leakage phenomenon, should immediately stop work repaired before use. :
3. it is strictly prohibited to plug the welding or cutting nozzle with hands or other objects when the oxygen valve and acetylene valve are opened at the same time. :
4. nozzle or cutting nozzle should not be overheated. When the temperature is too high, it should be cooled. :
5. gas welding and cutting torch were not stained with grease. :

Hasonló áruk